GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

94χρονος χρηματοδοτεί την υποψηφιότητά του με τα λεφτά από την... κηδεία του!

Ο 94χρονος Ρουοκίτσι Καβασίμα είναι ο γηραιότερος υποψήφιος στις βουλευτικές εκλογές της Ιαπωνίας. Όταν πήγε στη δημοσία υπηρεσία στο Τόκ...

Ο 94χρονος Ρουοκίτσι Καβασίμα είναι ο γηραιότερος υποψήφιος στις βουλευτικές εκλογές της Ιαπωνίας. Όταν πήγε στη δημοσία υπηρεσία στο Τόκιο για να εγγραφεί ως υποψήφιος στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές στην Ιαπωνία, η γυναίκα υπάλληλος που ήταν πίσω από το γκισέ αρχικά πάγωσε, και στη συνέχεια, κατάφερε να ψελλίσει: "Μα είστε σοβαρός;"
Ο Καβασίμα απέσυρε από τον λογαριασμό του 3 εκατομμύρια γεν (περίπου 36.400 δολάρια), από το ποσό που είχε αποταμιευμένο για την κηδεία του και στα 94 χρόνια της ζωής του, μόλις τρεις ώρες πριν από τη λήξη της προθεσμίας για την υποβολή υποψηφιοτήτων, κατέβαλε το αντίτιμο και έγινε ο γηραιότερος υποψήφιος στις εκλογές της Κυριακής.
"Απλώς αισθάνθηκα ότι τώρα ήταν η σειρά μου", είπε ο κ. Καβασίμα δείχνοντας περήφανα την προεκλογική του αφίσα στην πόλη Hanyu, μια ήρεμη σχεδόν "νυσταλέα" πόλη, κρυμμένη ανάμεσα σε ορυζώνες στα περίχωρα του πολύβουου Τόκιο.
"Αυτό μου συνέβη όταν είδα μια τηλεοπτική συζήτηση μεταξύ υποψηφίων των μεγάλων κομμάτων", είπε, ο γηραιός υποψήφιος. "Απλά δεν μπορούσα να καταλάβω πόσο κατακερματισμένοι και ανοργάνωτοι έχουν γίνει. Αυτοί δεν έχουν καμία επαφή με την πραγματικότητα" συμπλήρωσε.

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση