GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνάντηση Τσίπρα με το νέο πρέσβη της Κούβας

Με το νέο πρέσβη της Κούβας στην Αθήνα, Osvaldo J. Cobacho Martinez, συναντήθηκε ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας. Σύμφω...

Με το νέο πρέσβη της Κούβας στην Αθήνα, Osvaldo J. Cobacho Martinez, συναντήθηκε ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας.
Σύμφωνα τη σχετική ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, οι δύο πλευρές ανέλυσαν σε βάθος τις σύνθετες και πολύπλοκες οικονομικές και πολιτικές εξελίξεις που ταλανίζουν την Ευρώπη.
Ειδικότερα, από την πλευρά του, ο κ. Τσίπρας ενημέρωσε τον πρέσβη «για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο ελληνικός λαός και τις διαστάσεις της ανθρωπιστικής κρίσης που λαμβάνει χώρα στην Ελλάδα», τονίζοντας «τη σημασία του να εισακουστούν οι εναλλακτικές προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ- ΕΚΜ, οι οποίες θα ανοίξουν το δρόμο για την υπέρβαση από τη σημερινή κρίση στην Ελλάδα και στην Ευρώπη».
Ο κ. Martinez, από την πλευρά του, «για άλλη μία φορά, τόνισε τις πολύ καλές σχέσεις του Κ.Κ. Κούβας και του ΣΥΡΙΖΑ- ΕΚΜ, καθώς και την ανάγκη αυτές οι σχέσεις να ενισχυθούν», ενώ, στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι «οι δύο πλευρές διαπίστωσαν από κοινού τα σημεία και τους τομείς της αναγκαίας συνεργασίας των δύο χωρών και λαών».
Στη συνάντηση συμμετείχε ο συντονιστής της Γραμματείας του Τμήματος Εξωτερικής και Αμυντικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ- ΕΚΜ, Κώστας Ήσυχος.

3 σχόλια

  1. Με τον σ. Πρέσβη της Βόρειας Κορέας να συναντηθεί, μην προλάβει και τον καπαρώσει η Παπαρήγα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Του εξήγησε για τις μεθόδους τόνωσης της οικονομίας της Κούβας με την κατ' οίκον πορνεία; Καλό είναι να παίρνει ιδέες ο λεβέντης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σίγουρα τέτοιες επαφές βοηθάνε. Η Κούβα έχει μεγάλη εμπειρία στην αντιμετώ΄πιση των οικονομικών προβλημάτων, στην ανάπτυξη και στον σοσιαλισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση