GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Μπουτάρης ετοιμάζεται να φέρει τον… Στάλιν!

Σε όλα τα μέσα, κυριολεκτικά, είναι διατεθειμένος να καταφύγει ο Γιάννης Μπουτάρης προκειμένου να σταματήσει την κατάληψη στο δημα...


Σε όλα τα μέσα, κυριολεκτικά, είναι διατεθειμένος να καταφύγει ο Γιάννης Μπουτάρης προκειμένου να σταματήσει την κατάληψη στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με το thestival.gr, σε συνέντευξη τύπου που έδωσε νωρίτερα στο δημαρχείο, ο κ. Μπουτάρης είπε ότι «50 άτομα εμποδίζουν την είσοδο αυτών που θέλουν να εργαστούν. Έχουν μετατρέψει το φουαγιέ του δημαρχεί σε ημερήσιο κλάμπ. Δεν μπορεί αυτό το πράγμα να συνεχιστεί. Τη Δευτέρα και την Πέμπτη έχουμε δυο σημαντικές συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου. Παράκληση να γίνουν κανονικά».
Όταν ρωτήθηκε για το αν θα ζητήσει την παρέμβαση εισαγγελέα για να λήξει η κατάληψη στο δημαρχείο ο κ. Μπουτάρης είπε: «Θα εξετάσουμε όλους τους νόμιμους τρόπους για την προάσπιση του δημοσίου συμφέροντος. Αν αυτό περιλαμβάνει τον Στάλιν, θα φέρουμε τον Στάλιν. Δεν μπορεί να διαλυθεί ο δήμος».
Τέλος, ξεκαθάρισε ότι «οι μισθοί των καταλήψεων δεν θα πληρωθούν».
Πηγή: newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση