GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Φ. Φράγκος ("μετριέται") και "κινείται" για να φτιάξει νέο ... Συναγερμό στη Δεξιά!

Από τον Γιάννη Δαίδαλο. Όπως αποκάλυψε ήδη (εδώ) το Press-gr , στις μυστικές δημοσκοπήσεις έχουν αρχίσει να «μετρώνται» και άλλα πρό...

Από τον Γιάννη Δαίδαλο.

Όπως αποκάλυψε ήδη (εδώ) το Press-gr, στις μυστικές δημοσκοπήσεις έχουν αρχίσει να «μετρώνται» και άλλα πρόσωπα που δεν προέρχονται από τον χώρο της πολιτικής αλλά από τον ευρύτερο δημόσιο βίο. Το εντυπωσιακό είναι μάλιστα ότι τουλάχιστον δύο από αυτά, που έχουν γίνει γνωστά από τη δράση τους στο χώρο του δημόσιου λειτουργήματός τους, την Δικαιοσύνη και τις Ένοπλες Δυνάμεις, σαρώνουν από πλευράς δημοφιλίας.
Το ένα από τα πρόσωπα αυτά λοιπόν είναι ο πρώην αρχηγός Φραγκούλης Φράγκος, πρώην Αρχηγός ΓΕΣ και πρώην υπηρεσιακός Υπουργός Αμυνας. Εμφανίζεται ιδιαίτερα στο χώρο της Δεξιάς να έχει σημαντική αποδοχή της τάξης του 35% ενώ ορισμένοι συνομιλητές του λένε ότι θα μπορούσε ως νέος "Παπάγος" να τεθεί επικεφαλής μιας νέας (κεντρο)δεξιάς παράταξης στα πρότυπά του παλαιού "Συναγερμού".
Ο ίδιος φέρεται να θέλει πολύ να γίνει κάτι τέτοιο, αλλά αυτή τη στιγμή τουλάχιστον δεν συμφωνούν όλοι οι πρωταγωνιστές των εξελίξεων της (πολυκερματισμένης) κεντροδεξιάς. 

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση