GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καταδίκη γιατρού του ΙΚΑ για «φακελάκι» στη Θεσσαλονίκη

Ο 59χρονος γιατρός κατηγορείτο ότι πήρε «φακελάκι» 40 ευρώ από 38χρονο πατέρα για να παρακάμψει τη διαδικασία των προγραμματισμένω...


Ο 59χρονος γιατρός κατηγορείτο ότι πήρε «φακελάκι» 40 ευρώ από 38χρονο πατέρα για να παρακάμψει τη διαδικασία των προγραμματισμένων ραντεβού προκειμένου να εμβολιάσει τα δύο ανήλικα παιδιά του
Γιατρός του ΙΚΑ καταδικάστηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης σε ποινή φυλάκισης ενός έτους, με 3ετή αναστολή, καθώς κρίθηκε ένοχος για παθητική δωροδοκία.
Ο 59χρονος γιατρός κατηγορείτο ότι πήρε «φακελάκι» 40 ευρώ από 38χρονο πατέρα για να παρακάμψει τη διαδικασία των προγραμματισμένων ραντεβού προκειμένου να εμβολιάσει τα δύο ανήλικα παιδιά του.
Το περιστατικό σημειώθηκε τον Αύγουστο του 2011 στο ΙΚΑ της Τούμπας. Η σύλληψη του 59χρονου είχε γίνει μετά από επιχείρηση των «αδιάφθορων» της ΕΛ.ΑΣ., όπου απευθύνθηκε ο αγανακτισμένος πατέρας. Στο γραφείο του γιατρού βρέθηκαν τα προσημειωμένα χρήματα.
Πηγή: voria.gr

2 σχόλια

  1. ΕΙΔΑΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ; ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ ΜΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ 500 ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΔΑΚΕ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΠΙΣΩ ΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.

    ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΑΚΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΣΚΕ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΟΤΑ, ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ, ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΙΤΕΚΝΟΥΣ, ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ. ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ; ΟΡΙΣΤΕ : ΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΕΒΑΛΛΑΝ ΤΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥΣ 10.000 ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΔΑΚΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΣΚ, ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ, ΑΜΕΣΩΣ ΘΑ ΤΑ ΑΛΛΑΖΑΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΤΕΡΟ. ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΘΕΣΟΥΛΕΣ Ή ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΥΝΟΙΚΟΤΕΡΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΙΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΛΠ. ΕΣΕΙΣ, ΟΜΩΣ, ΓΙΑΤΙ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΔΑΚΕ ΚΑΙ ΠΑΣΚ, ΔΑΠ ΚΑΙ ΠΑΣΠ ; ΤΙ ΚΟΙΝΟ , ΠΙΑ, ΕΧΕΤΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ; ΚΑΛΑ , ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΑΡ ΔΕΝ ΛΕΜΕ, ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ, ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και τι έγινε που τον έπιασαν; Χέστηκε η φοράδα στ' αλώνι....
    Αλοίμονο στους Δημοτικούς Αστυνομικούς....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση