GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Νίνο για το μωρό που περιμένει

Ο Νίνο για το μωρό που περιμένει O Nίνο Ξυπολιτάς έδωσε μία συνέντευξη στο περιοδικό "ΕΓΩ! Weekly" και μίλησε μεταξύ άλλων για...

Ο Νίνο για το μωρό που περιμένει
O Nίνο Ξυπολιτάς έδωσε μία συνέντευξη στο περιοδικό "ΕΓΩ! Weekly" και μίλησε μεταξύ άλλων για το μωρό που περιμένει με την σύζυγό του, Χρυσή Βαρδινογιάννη.
"Είναι μαγικό το πως αισθάνομαι. Θα μπορώ να μιλήσω καλύτερα όταν έρθει το μωράκι μας στο σπίτι την πρώτη μέρα, γενικότερα το πρώτο διάστημα", τόνισε, προσθέτοντας: "Τα σκέφτομαι όλα. Είναι πρωτόγνωρο για μένα. Όσοι έχουν κάνει οικογένεια, το ξέρουν. Ήθελα, όμως, να τα κάνω όλα στο χρόνο τους. Δεν θα ήθελα να φτάσω 45 χρονών και να μην έχω προχωρήσει οικογενειακά. Είναι η φυσιολογική εξέλιξη της ζωής".
Όσο για το αν ονειρευόταν πάντοτε να κάνει οικογένεια, ο τραγουδιστής απάντησε: "Βέβαια. Είμαι πολύ ρομαντικός. Τα θέλω όλα, όπως είναι στα παραμύθια".

Πηγή: EΓΩ! Weekly




Πηγη: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση