GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πόσα εκατομμύρια πήρε η Ρεμπέκα Μπρουκς ως αποζημίωση;

Ήταν ήδη γνωστό πως η αποζημίωση της Ρεμπέκα Μπρουκς ήταν ιδιαίτερα υψηλή, όταν αποχώρησε από την εφημερίδα News of the World εξαιτίας...


Ήταν ήδη γνωστό πως η αποζημίωση της Ρεμπέκα Μπρουκς ήταν ιδιαίτερα υψηλή, όταν αποχώρησε από την εφημερίδα News of the World εξαιτίας του σκανδάλου των υποκλοπών. 
Πρόσφατα μάθαμε το ακριβές ποσό, 10.8 εκατομμύρια βρετανικές λίρες. Με αυτό το ποσό η πρώην ισχυρή κυρία των μίντια θα μπορούσε να καλύψει και τα έξοδα για όλες τις δικαστικές διαμάχες που την αφορούσαν. 
Αξίζει να σημειωθεί πως το ένα τρίτο αυτού του ποσού δόθηκε ως αποζημιώσεις σε εκατοντάδες εργαζόμενους της συγκεκριμένης εφημερίδας που έκλεισε τον προηγούμενο χρόνο. Επιπλέον, ο όμιλος News Ιnternational σημείωσε 189.4 εκατομμύρια λίρες ζημία λόγω αυτών των γεγονότων. Επίσης, ξόδεψε 17.5 εκατομμύρια λίρες για την νομική υπεράσπιση του στους δικαστικούς αγώνες. 
Η υπόθεση της Ρεμπέκας Μπρουκς, μαζί με εκείνη του πρώην συμβούλου του Βρετανού πρωθυπουργού Άντυ Κόλσον, θα οδηγηθεί στο ακροατήριο σύντομα. 
Η αποκάλυψη για το ύψος της αποζημίωσης προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στον πολιτικό και όχι μόνο κόσμο, καθώς το ποσό αυτό χαρακτηρίστηκε αστρονομικό, όταν μάλιστα το συγκεκριμένο πρόσωπο έφερε την καταστροφή.

1 σχόλιο

  1. Η αληθεια ειναι πικρη αλλα ΠΡΕΠΕΙ να λεγεται:
    Μια Χρυση Αυγη στο 50,5% θα ηταν η ιδεωδης λυση για τον καθαρισμο της κοπρου του Αυγεια ,φιλοι μου..

    Τις προαλλες που λετε ,φιλοι μου, το "προβοπουλο" καρφωσε καποιον συναδελφο του με φατσα αλεπους,που χρηματισε διοικητης ΑΤΕ επι συμ-οριας πασοκ..
    . Εβγαλε ρε η αλεπουδοφατσα (οπως κατηγγειλε το προβοποπουλος) 8.000.000 ευρω "εξω"!!
    8 εκατομμυρια ευρω ρε η σκατοφατσα...
    Και δεν τρεχει τιποτα. Δηλωσε με "αφοπλιστικη " αφελεια οτι ηταν νομιμα!!!!
    Εγω (και φυσικα και αλλα 8 εκατ ΕΛΛΗΝΕΣ) θα χρειαστουμε ισιαμε 100 ζωες να βγαλουμε τοσα λεφτα,και αν... και αν λεμεεε!!

    Και αυτο το σκυλι παραμενει "ελευθερο και λυτο" και περιφερεται αδεσποτα..

    Λοιπον εχω αδικο να ζηταω μια Χρυση Αυγη στο 50,5% φιλοι μου??

    Το συλλαμβανεις και του δινεις ΔΥΟ επιλογες:
    Αριστερα εχεις μια θηλεια να κρεμεται.
    Δεξια καμποσα χαρτια να συμπληρωσει: ΟΛΑ τα περιουσιακα του στοιχεια,ΟΛΕΣ οι καταθεσεις ,κοσμηματα, διαμερισματα κλπ κλπ τα παραχωρει ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΩΣ στο ταμειο παρακαταθηκων και δανειων η σε καποιο λογαριασμο του Δημοσιου.
    Ειμαι σιγουρος θα προτιμησει την .."δεξια" επιλογη...
    Και γλυτωνει την κρεμαλα φιλοι μου..

    Φυσικα δεν τον αφηνεις να πεθανει και της πεινας?!?! Οχι βεβαια!!!
    Του δινεις την συνταξη του ΟΓΑ δηλαδη 330 ευρω το μηνα ..
    Φυσικα 11 μηνες το χρονο,γιατι το ενα μηνα θα τον πληρωσει στο χαρατσι μεσω ΔΕΗ,για το σπιτακι που κληρονομησε απο τον πατερα του,που το εχτισε με δανειο του αειμνηστου Γεωργιου Παπαδοπουλου. ΑΤΟΚΟ για 20 χρονια,φιλοι μου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση