GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φεύγουν οι Αθηναίοι

Φεύγουν οι Αθηναίοι Αυξημένη είναι φέτος η έξοδος των εκδρομέων για τις διακοπές των Χριστουγέννων, καθώς το τσουχτερό κρύο σταδιακά υπ...

Φεύγουν οι Αθηναίοι

Αυξημένη είναι φέτος η έξοδος των εκδρομέων για τις διακοπές των Χριστουγέννων, καθώς το τσουχτερό κρύο σταδιακά υποχωρεί και σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις ο καιρός θα βελτιωθεί ακόμη περισσότερο τα Χριστούγεννα με αισθητή άνοδο της θερμοκρασίας.
Σύμφωνα με την Τροχαία, από την Τετάρτη μέχρι και το βράδυ του Σαββάτου έφυγαν από την Αττική με προορισμό την επαρχία 251.991 ΙΧ, ενώ τις αντίστοιχες ημέρες του 2011 είχαν φύγει 167.384.
Η αύξηση των οχημάτων σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά φτάνει το 50%.
Από το λιμάνι του Πειραιά αναχώρησαν από την Παρασκευή μέχρι και την Κυριακή για τα νησιά 38.832 άτομα, από τη Ραφήνα 6.924 επιβάτες και από το Λαύριο 1.700 επιβάτες.


Πηγη: enikos.gr

2 σχόλια

  1. Φτωχεια,πείνα συσσίτια αλλά οι εθνικοί δρόμοι γεμάτοι αυτοκίνητα και εκδρομείς.Μήπως το μαύρο χρήμα έχει την τιμητική του?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φτωχεια,πείνα συσσίτια αλλά....

    ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΑ ΥΨΗ

    ΠΕΙΝΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση