GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παπαρήγα: Τιμωρία μέσα και έξω από τη Βουλή...

«Η υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ βγάζει για μια ακόμα φορά στην επιφάνεια τη σαπίλα του πολιτικού συστήματος αλλά και τη συνειδητή προσπάθε...

«Η υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ βγάζει για μια ακόμα φορά στην επιφάνεια τη σαπίλα του πολιτικού συστήματος αλλά και τη συνειδητή προσπάθεια να παραμένει σε ισχύ ο νόμος περί ευθύνης υπουργών», τονίζει η Αλέκα Παπαρήγα.
Όπως επισημαίνει η γενική γραμματέας του ΚΚΕ δεν πρέπει να γίνει «καμιά παραγραφή», αλλά «να εξαντληθούν όλα τα περιθώρια να υπάρχει τιμωρία μέσα και έξω απ’ τη Βουλή».
«Το συνταγματικό κώλυμα που υπάρχει δεν μπορεί να αποτελεί λόγο να περιμένουμε πότε θα γίνει αναθεώρηση του συντάγματος. Καμιά παραγραφή. Δεν μπορεί να υπάρχει παραγραφή ούτε μιας μέρας. Με την έννοια αυτή θεωρούμε ότι δεν αρκεί η διαδικασία τιμωρίας των σημερινών ενόχων. Πρέπει να δημιουργηθούν προϋποθέσεις, όταν κάτι βγαίνει στη δημοσιότητα, γιατί τα περισσότερα μένουν κρυφά, να υπάρχει άμεση και αποφασιστική αντίδραση και τιμωρία», καταλήγει η κα. Παπαρήγα.

3 σχόλια

  1. Δεν είναι μόνο ο Παπακωνσταντίνου, είναι όλο το σάπιο πολιτικό σύστημα 40 χρόνων. Γι' αυτό θέλουν να διαλύσουν τον Σύριζα, τους Ανεξάρτητους Έλληνες, να υποβαθμίσουν την Χρυσή Αυγή για να μη τιμωρηθούν ή να μην αποκαλυφθεί το φαγοπότι 40 χρόνων, ακόμα και τα 3 αυτά χρόνια. Γι' αυτό χτυπάνε τον Καμμένο που τα έλεγε, και εμείς οι βλάκες δεν τον πιστεύαμε και δεν τον ψηφίσαμε. Μια λύση υπάρχει : ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ εκτός Βουλής, χωρίς ασυλία και δικαστήρια και δημεύσεις περιουσιών όλων όσων έφαγαν το δημόσιο χρημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. THN FOLIA TOUS THN EXOUN XESMENH!
    OLA TA KRATOI TO EXOUN APORIPSI TO KOUMOUNISTIKO SISTIMA ENW EMEIS TOUS EXOUME NA TRWNE TIS SARKES MAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΒΛΕΠΩ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΑΛΕΚΑ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση