GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι ανέμελες στιγμές του Άδωνη Γεωργιάδη στο λούνα παρκ του Σίδνεϋ (φωτό)

Σε λούνα παρκ στο Σίδνεϋ διασκέδασε με την ψυχή του ο βουλευτής της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος δε δίστασε να ανεβάσει φωτογρα...


Σε λούνα παρκ στο Σίδνεϋ διασκέδασε με την ψυχή του ο βουλευτής της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος δε δίστασε να ανεβάσει φωτογραφίες στο λογαριασμό του στο twitter.
Ο κ. Γεωργιάδης βρίσκεται εδώ και λίγες στην Αυστραλία μαζί με τη σύζυγο του, Ευγενία Μανωλίδου.
Όμως η χαρά του κράτησε λίγο, γιατί οι followers του στο twitter, τον κατηγόρησαν ότι ενώ αυτός διασκεδάζει, η Ελλάδα στενάζει.
Ο βουλευτής της ΝΔ απάντησε:
«Ως πρόεδρος της Επιτροπής της Διασποράς της Βουλής οφείλω να κάνω ταξίδια στην Ομογένεια. Γί´αυτό και δικαιούμαι εισιτήρια και έξοδα από την Βουλή. Εγώ παρά ταύτα κανόνισα να με προσκαλέσουν και να αναλάβουν όλα τα έξοδα οι Ομογενείς. Ετσι δεν πληρώνουν οι φορολογούμενοi ούτε 1€! Και πάλι όμως γκρινιάζετε και με κατηγορείτε διότι κάνω την δουλειά μου, όσο πιο οικονομικά γίνεται. Αναρωτιέμαι τί άλλο θέλετε;»
Πηγή: newpost.gr

13 σχόλια

  1. Έτσι πες μας ντέ! Δεν πλήρωσε ο λαός τα έξοδα αλλά ούτε και ο ίδιος. Καβουρομάνα στην τσέπη! Ο ίδιος στη "άλλοι κερνάνε". Αλλά, γραβάτα στο Λούνα Πάρκ? Σαν βλαχοδήμαρχος από το Κοπανάκι Τριφυλλίας (πού το βρήκα αυτό?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η αλητεία φαίνεται ότι από ένα σημείο και πέρα ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΜΑΛΑΚΙΝΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΤΑ'ΧΕΙ ΧΩΣΕΙ ΧΟΝΤΡΑ Ο "ΝΟΝΟΣ" LORD JACOB ROTHSCHILD !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΤΑ'ΧΕΙ ΧΩΣΕΙ ΧΟΝΤΡΑ Ο "ΝΟΝΟΣ" LORD JACOB ROTHSCHILD !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΩΤΑ ΤΑΧΩΝΕ Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ,ΤΩΡΑ ΤΑ ΧΩΝΕΙ Ο ΡΟΤΣΙΛΤ, ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΧΩΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ Ο ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ... ΟΧΙ Ο ΞΕΓΕΛΑΣΜΕΝΟΣ...

    Γ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ! (http://youtu.be/1NVCa8TOnCk )

    "ΥΠΑΡΧΟΥΝ "ΕΥΓΕΝΙΕΣ" ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΤΟΥΣ OI ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ! … ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΥΠΟΥΡΓΟΙ"!


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μια ζωή κοπρίτης.Χρυσή Αυγή για να ξεβρωμίσει ο τόπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αποτριχωμένη Κούκλα (κασιδιάρα) μου, ξεκαβάλα το καλάμι και πρόσεχε μη σου σκιστεί και το καλτσόν...

    Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ ο Ηλίας Κασιδιάρης, όταν ρωτήθηκε αν το ιατρείο της Χρυσής Αυγής θα βοηθούσε άρρωστο παιδί ενός μετανάστη απάντησε οτι είναι πολιτική επιλογή του κόμματος να μην το εξυπηρετήσει!

    Οι .."άνθρωποι" δεν είναι απλά άρρωστοι, είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ
    μολυσματικοί ΧιμπΑτζήδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είναι πού όλοι οι Ελληνες βιώνουν την κρίση.
    Εγώ διακοπές ονομάζω μια βραδιά στο σουβλατζίδικο κάθε μήνα και άλλοι πάνε με δικά μου λεφτά διακοπές στην Αυστραλία.
    ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αποτριχωμένη Κούκλα (κασιδιάρα) μου, ξεκαβάλα το καλάμι και πρόσεχε μη σου σκιστεί και το καλτσόν...

    Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ ο Ηλίας Κασιδιάρης, όταν ρωτήθηκε αν το ιατρείο της Χρυσής Αυγής θα βοηθούσε άρρωστο παιδί ενός μετανάστη απάντησε οτι είναι πολιτική επιλογή του κόμματος να μην το εξυπηρετήσει!

    Οι .."άνθρωποι" δεν είναι απλά άρρωστοι, είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ
    μολυσματικοί ΧιμπΑτζήδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Συριζαίοι σας γαμανε οι πακιστανοι γι αυτό θέλετε να τους δίνει το κράτος δωρεάν περίθαλψη με τα λεφτά των ΕΛΛΗΝΩΝ που βιώνουν την κρίση για να περνάνε καλά οι κωλοτρυπίδες σας αδερφάρες.Ερχεται η σωτηρία του ΈΘΝΟΥΣ.Αίμα Τιμή ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν φταις εσύ Μπουμπούκο μου , αλλά οι ΜΑΛΑΚΕΣ που σε ψηφίσαν...

    Στην ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ της Ελλάδος αυτοί μας αξίζετε εσάς έχουμε τι να κάνουμε!!!..

    Εδώ ψευτιζόμαστε κάθε ημέρα, ξέρομε ότι μας κυβερνάνε 10 οικογένειες, και όποιος δεν ΘΑ ΚΛΈΒΕΙ ΣΤΟ έξεις ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΒΙΏΝΕΙ ... καλά να περνάς και εσύ και η μπουμπούκα σου ...

    Ρε απατεώνες από της 1-1-2013 δεν θα δίνετε σύνταξη ΣΕ ΚΑΝΈΝΑ , γιατί όσοι θα πηγαίνουν μετά της 1-1-2013 θα έχουν δυο χρόνια ΔΗΛΑΔΉ από τα 65 στα 67 και αν είναι κανείς τυχερός και έχει 40 χρόνια ασφάλεια {πραγματική ασφάλεια σημαίνει για 40 χρόνια από 300 ένσημα τον χρόνο} από τα 60 χρόνια πάει στα 62 δηλαδή στο κεφάλι ΑΡΑ για και αυτός δυο χρόνια...τι σημαίνει αυτό; αν είσαι στο Π.Χ στο Τεβε θα πλήρωσης + 8.000 εισφορές αλλά αν χάνεις και 24 συντάξιμους μήνες να λέγαμε για 1.000 ευρώ τον μήνα χωρίς δώρα άδειες Κ.Τ.Λ ΜΑς ΚΑΝΟΥΝ 8000+24.000= 32 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΧΆΝΕΙ ΤΟ έντιμο άτομο που σας πληρώνει..

    Εσείς σε πόσα χρόνια παίρνετε σύνταξη οι ΒΟΛΕΜΈΝΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΑΔΕΣ; σε 8 χρόνια !!και ποσά;....

    Αυτά ψήφισε η ΑΡΙΣΤΕΡΉ ΔΗ.ΜΑΡ..ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΌ ΠΑΣΟΚ ,ΚΑΙ Η ΛΑΪΚΉ ΔΕΞΙΆ...Αυτο δεν το έχω ακούσει να το σχολιάζει με ακριβά τα νούμερα που αναφέρω κανένα μπουρδοκαναλο ,κανενας μπουδελοδημοσιογραφος , κανένας μπμουρδελο πολιτικός...

    Αυτοί μας αξίζετε , αρά ΓΙΑΤΊ ΝΑ ΜΗ σας ΚΛΈΒΩ ΌΣΟ ΜΠΟΡΏ!!!! ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΟΠΕΡΈΤΑ ΕΊΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΈΝΟΥΜΕ..

    η φυλακή παρέχει δωρεάν φαγητό και ύπνο ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΧΑΡΑΤΣΙ....ΜΙΑ ΧΑΡΆ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;,,,

    Μπούντζουκας Τηλέμαχος





    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μ...ΛΑΚΑ ΜΟΥΡΓΟ ΣΤΟ Δ...ΟΛΟ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΤΑΓΚΙΟΖΗ ΛΙΓΔΑ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ Κ ΕΣΥ Κ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΟΥ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο Κασιδιάρης δέν πάει πίσω όλοι οι ψευτοπατριώτες ίδια φάρα είναι ξεκινάνε με το ίδιο παραμύθι "ανώτερη φυλή οι Έλληνες", "όλα τα κακά τα κάνουν οι λαθρομετανάστες"
    Ναί οι λαθρομετανάστες έδιναν εδώ και 40 χρόνια σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ 90% οι Έλληνες οι καημένοι ήταν καταπιεσμένοι τους είχε απαγορευτεί η ψήφος! Θυμάστε τον μπουμπούκο πρίν απο 3 χρόνια? Καμιά διαφορά απο τον σημερινό Κασιδιάρη, η δέ Χρυσή Αυγή σήμερα περνάει πολύ υποτονικά το θέμα του μνημονίου δέν θα αργήσει να φτάσει η μέρα που θα δούμε τον Μιχαλολιάκο να λέει οτι συνεργάζεται με τον Σαμαρά για το καλό της χώρας, για τον κίνδυνο του ΣΥΡΙΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση