GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ψήφος εμπιστοσύνης στο Σαμαρά από τον Ντράγκι

Η Ελλάδα έχει κάνει πολύ σημαντικά βήματα, ειδικά η τελευταία κυβέρνηση, δήλωσε ο επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Μάριο Ντ...

Η Ελλάδα έχει κάνει πολύ σημαντικά βήματα, ειδικά η τελευταία κυβέρνηση, δήλωσε ο επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Μάριο Ντράγκι, κατά την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου που παραχωρεί αυτή την ώρα μετά τη μηνιαία συνεδρίαση της τράπεζας.
Ο Μάριο Ντράγκι αναγνώρισε ότι η ύφεση στην Ελλάδα συνεχίζεται όμως αρνήθηκε ότι η χώρα παίρνει ένα φάρμακο που σκοτώνει τον ασθενή.
Όπως είπε, η χώρα είχε πάρα πολλά να κάνει και πολλά έχουν γίνει, ειδικά όπως υπογράμμισε από την τωρινή κυβέρνηση.

2 σχόλια

  1. Δεξιοστροφοι κοχλιες και οι δυο τι περιμενες?? Ομως ξεχασε να δηλωσει την βοηθει που προσεφερε ο φιλος του Σαμαρας στις προηγουμενες κυβερνησεις για να πετυχουν και να εφαρμωσουν αυτα που επρεπε και αν εχει την ιδια βοηθεια σημερα απο τα αλλα κομματα. Να μην ξεχνιομαστε και να ξερουμε τι λεμε κυρε τετοιε μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι κρίμα!
    Ο Σαμαράς δεν μπόρεσε μέσα σε
    3 μήνες να αλλάξει ότι κατέστρεψε η ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗ αριστερή κρατικοδίαιτη τρομοκρατία: Στο 7,2% του ΑΕΠ, η ύφεση το τρίτο τρίμηνο.

    [ Μερικοί απογοητεύτηκαν γιατί περίμεναν ότι από 6+% ύφεση,
    ο Σαμαράς θα μας πήγαινε σε 5% ανάπτυξη μέσα σε 3 μήνες όπως θα κάνουν οι Τσίπρας και Λαφαζάνης...
    Υπομονή λοιπόν παιδιά μέχρι να έρθει ο Αλέξης και να τα κάνει όλα...]

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση