GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επίθεση Καμμένου σε Τσαπανίδου!

Στον επίλογο της συνέντευξής του στην εκπομπή “ΣΚΑΪ Τώρα” στην τηλεόραση του “ΣΚΑΪ”, ο Πάνος Καμμένος εξαπέλυσε προσωπική επίθεση κατά τη...

Στον επίλογο της συνέντευξής του στην εκπομπή “ΣΚΑΪ Τώρα” στην τηλεόραση του “ΣΚΑΪ”, ο Πάνος Καμμένος εξαπέλυσε προσωπική επίθεση κατά της Πόπης Τσαπανίδου, κατηγορώντας την ίδια και το κανάλι ότι “λένε ψέμματα” για το θέμα της εικόνας εσωκομματικής διάλυσης που εμφανίζουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες.
Ο Πάνος Καμμένος επικαλέστηκε “super” στη χθεσινή εκπομπή της Πόπης Τσαπανίδου που ανέγραφε άλλον αριθμό βουλευτών από εκείνους που τελικά έφυγαν από τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Υποστήριξε ότι τηλεφώνησε στη διεύθυνση του σταθμού και ζήτησε… διόρθωση, κάτι ωστόσο το οποίο δεν επιβεβαίωσε η δημοσιογράφος.

1 σχόλιο

  1. Του φυγε κι ο υπεύθυνος της νεολαίας...Την παραίτησή του υπέβαλε επίσης και ο Μπάμπης Αποσκίτης, πρόεδρος του Συντονιστικού Γραφείου Νεολαίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ο οποίος αφήνει αιχμές για τα πολιτικά τεκταινόμενα του κόμματος.

    Μετά τις αποχωρήσεις Μαρκόπουλου και Κουράκου από τους Ανεξάρτητους Έλληνες, τρία ακόμα στελέχη υπέβαλαν την παραίτησή τους από το κόμμα του Πάνου Καμμένου, προκαλώντας τριγμούς στα θεμέλια του κόμματος.

    Πρώτος ο Βασίλης Καμηλαράκης, δικηγόρος και μέλος του Τομέα Δικαιοσύνης και άτυπο μέλος του Τομέα Ενέργειας, Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, παραιτήθηκε αφήνοντας μία επιστολή φωτιά....

    Το τρίτο ισχυρό χτύπημα ήρθε με την παραίτηση του μέλους της Διοικούσας Επιτροπής και Γραμματέα Οργανωτικού των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Χρήστου Λύτρα, ο οποίος αναφέρει στα αίτια αποχώρησής του ότι «ο αγώνας μας λερώθηκε».
    ___________________________________
    Που θα πάει αυτή η ιστορία ρε Πάνο;
    Κάθε ώρα παραιτείται κι ένας!
    Παραιτήθηκε και η υποψήφια στη Μαγνησία
    Παραιτήθηκε κι η υποψήφια του Νομού Μαγνησίας... λόγω Τσίπρα εννοείται,
    η Μπέττυ Γιάννα, με επιθέσεις μάλιστα εναντίον του Αλέξη Τσίπρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση