GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μανωλίδου: Η ζωή μου με τον Άδωνι...

Μες την Καλή χαρά ήταν σήμερα η Ευγενία Μανωλίδου, καθώς ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, στην οποία μίλησε για τη σχέσ...

Μες την Καλή χαρά ήταν σήμερα η Ευγενία Μανωλίδου, καθώς ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, στην οποία μίλησε για τη σχέση που έχει η ίδια αλλά και ο σύζυγός της, Αδωνις Γεωργιάδης, με τα παιδιά τους.
«Ο Αδωνις όταν βλέπει τα σκούρα, όσον αφορά τα παιδιά, επεμβαίνει. Και εγώ μέχρι ένα σημείο φτάνω, δεν ασκώ βία στα παιδιά και αφού εξαντλήσω όλα τα υπόλοιπα μέσα ο Αδωνις τους πιάνει και τους μιλάει πολύ ήρεμα. Είναι πάρα πολύ ήρεμος».
Οσον αφορά την κριτική και τα σχόλια που δέχεται στο twitter από αγνώστους η Ευγενία Μανωλίδου ανέφερε: «Νομίζω ότι ο Αδωνις κακώς απαντάει σε αγνώστους στον προσωπικό του λογαριασμό. Το κάνει με πολύ ψυχραιμία, το έχει πάρει στα σοβαρά και θέλει να εξηγεί σε όλους τους ανθρώπους».


Πηγή: real.gr

3 σχόλια

  1. νουμερα και τα δύο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. γυρνα μια τσοντα να κανεις παταγο κουκλα μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΙ ΤΣΟΝΤΑ ΝΑ ΓΥΡΗΣΕΙ ΤΟ ΤΣΟΚΑΡΟ ...

    ΑΝ Ο ΚΑΡΑΤΑΠΑΙΡΝΗΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΠΑΙΡΝΕ ...ΓΙΑ ΚΟΥΜΠΑΡΑ ...ΠΟΙΟΣ ΣΑ(ΛΑ)ΜΑΡΑΣΘΑ ΤΙΣ ΕΔΙΝΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ...

    ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Η ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΗΝ @Α@ΜΟΥΣΕ ΤΗΝ ΜΑΕΣΤΡΟ ΤΩΝ ΠΟΥΛΟΦΩΝΩΝ ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση