GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι θα συζητήσουν οι πολιτικοί αρχηγοί

Τι θα συζητήσουν οι πολιτικοί αρχηγοί «Παγώνει» προς το παρόν το θέμα ανασχηματισμού του κυβερνητικού σχήματος, καθώς δεν θα αποτελέσει...

Τι θα συζητήσουν οι πολιτικοί αρχηγοί

«Παγώνει» προς το παρόν το θέμα ανασχηματισμού του κυβερνητικού σχήματος, καθώς δεν θα αποτελέσει αντικείμενο συζήτησης στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Real Fm, ο Ευάγγελος Βενιζέλος και ο Φώτης Κουβέλης δεν θα ξεκινήσουν σε αυτή την συνάντησή τους με τον Πρωθυπουργό, κουβέντα για ανασχηματισμό αλλά θα θέσουν νέο χρονοδιάγραμμα. Η συζήτηση για την αλλαγή του σχήματος της κυβέρνησης μετατίθεται για τον Μάρτιο, όταν δηλαδή ολοκληρωθεί η εκταμίευση όλων των δόσεων προς την Ελλάδα.
Αυτό που θα ζητήσουν οι πολιτικοί αρχηγοί από τον κ. Σαμαρά, σύμφωνα με τον Real Fm, είναι καλύτερο συντονισμό της κυβέρνησης και έγκαιρη ενημέρωση, προκειμένου να αποφευχθούν μελλοντικές διαφωνίες, όπως αυτές που προέκυψαν για το φορολογικό νομοσχέδιο.
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος και ο Φώτης Κουβέλης αναμένεται να επιβεβαιώσουν την θέση τους για την ολοκλήρωση της θητείας της κυβέρνησης, διαμηνύοντας όμως στον Πρωθυπουργό ότι δεν θα δεχθούν άλλες πράξεις νομοθετικού περιεχομένου.
Ο πρόεδρος της ΔΗΜ.ΑΡ. θα θέσει το ζήτημα που προέκυψε με τον Κώστα Σπυρόπουλο καθώς ήταν επιλογή του κόμματός του και ο ίδιος δεν ενημερώθηκε για την καθαίρεση του από τη θέση του γενικού γραμματέα της ΕΡΤ.
Ο Φώτης Κουβέλης αναμένεται, σύμφωνα με τον Real Fm να ανοίξει την συζήτηση για την αλλαγή του εκλογικού νόμου, θέση με την οποία συμφωνεί και ο Ευάγγελος Βενιζέλος, αναμένεται όμως να μην το δεχθεί ο Αντώνης Σαμαράς, τουλάχιστον μέχρι στιγμής.


Κόμματα: ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ
Πηγη: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση