GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παπούλιας:"Μπράβο" στις Χρυσές αθλήτριες

Παπούλιας:"Μπράβο" στις Χρυσές αθλήτριες Την Εθνική Ομάδα Υδατοσφαίρισης Νεανίδων που κατέκτησε το Χρυσό Μετάλλιο στο Παγκόσμ...

Παπούλιας:"Μπράβο" στις Χρυσές αθλήτριες

Την Εθνική Ομάδα Υδατοσφαίρισης Νεανίδων που κατέκτησε το Χρυσό Μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης, στο Περθ της Αυστραλίας, δέχθηκε σήμερα Τρίτη, ο Κάρολος Παπούλιας.
Τις αθλήτριες συνόδευαν ο Υφυπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιάννης Ιωαννίδης, το ΔΣ της ΚΟΕ και οι προπονητές τους.
«Μπράβο σας. Μεγάλη τιμή.  Σε μια περίοδο που άλλοι λένε  "όχι η Ελλάδα δεν είναι στην Ευρώπη, όχι η Ελλάδα δεν μπορεί να κάνει τίποτα", έρχεστε εσείς, τα νιάτα της Ελλάδας και γίνεστε παγκόσμια πρώτες», ανέφερε απευθυνόμενος στις Χρυσές αθλήτριες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.


Πηγη: enikos.gr

1 σχόλιο

  1. Ειμαι σιγουρος αγαπητοι μου φιλοι,οτι το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΦΑΛΜΑ του μακαριτη Γεωργιου Παπαδοπουλου,ηταν που κατηργησε την βασιλεια την 29η Ιουλιου 1973..

    ΟΛΕΘΡΙΟ σφαλμα ,για την Ελλαδα...

    Και θανασιμο για τον ιδιο.
    Εναμισυ μηνα μετα αρχισαν "αι κινητοποιησεις" .."αι φοιτηται" με αποκορυφωμα το αισχος του πολυτεχνειου..την 17η Νοεμβριου 1973..

    Παρακαλω κυριοι πειτε μου ,ΠΟΙΟΝ εκπροσωπει αυτο το αθλιο γεροντακι??
    Σε τι φανηκε χρησιμο??

    Μιλαμε η Ελλαδα παραδοθηκε στους τοκογλυφους με το ηλιθιο βλακογιοργο της τσαντ και την συμμορια πασοκ και αυτος ..δεν πηρε χαμπαρι τιποτα!!!

    Παιδια!! Η αλητοσυμμορια πασοκ υπεγραψε πρωτοκολλο παραδοσης στους τοκογλυφους και αυτο το αθλιο γεροντακι .."δεν ειδε,δεν ακουσε τιποτα"..

    Γαμωτοοοο
    Μια χρυση αυγη στο 50% ..
    Και πληζ,να αναλαβω εγω το εργο της καθαρσης και τον χειρισμο των ικριωματων γαμωτοοοοοο

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση