GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φυλλορροούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες...

Σοβαρή εσωκομματική κρίση που φτάνει στα όρια της διάλυσης εκδηλώθηκε στο κόμμα του Πάνου Καμμένου τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Μετά τον ...

Σοβαρή εσωκομματική κρίση που φτάνει στα όρια της διάλυσης εκδηλώθηκε στο κόμμα του Πάνου Καμμένου τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Μετά τον Γιάννη Μανώλη που έθεσε τον εαυτό του εκτός κόμματος παραιτήθηκε και ο Χρήστος Ζώης ο οποίος ήταν εκτός από βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων και εκπρόσωπος Τύπου. Η παραίτηση του Χρήστου Ζώη έγινε δεκτή με μία λιτή ανακοίνωση του Π. Καμμένου…
Μάλιστα ο Χ. Ζώης μιλάει με σκληρές εκφράσεις για τον Π. Καμμένο τονίζοντας ότι κανείς δεν μπορεί να συνομιλήσει με το χάος.
Σχολιάζοντας την παραίτηση του Χ. Ζώη από το κόμμα ο Π. Καμμένος δήλωσε: “Η παραίτηση γίνεται αποδεκτή. Ευχαριστώ τον Χρήστο Ζώη για την συνεισφορά του όλο αυτό τον καιρό. Είναι αλήθεια ότι η πορεία που έχουμε επιλέξει είναι ο δύσκολος και επικίνδυνος για το καθεστώς δρόμος. Εμείς συνεχίζουμε”.
Ο Πρόεδρος του κόμματος είχε σφοδρή σύγκρουση με τον κ. Κ. Μαρκόπουλο, τον οποίο τη Δευτέρα το απόγευμα καθαίρεσε από γραμματέα των “Ανεξαρτήτων Ελλήνων”, ενώ ενοχλημένοςήταν και ο Χρήστος Ζώης και μέχρι στιγμής δεν έχει τοποθετηθεί ο Τέρενς Κουίκ ο οποίος δεν υπέγραψε το κείμενο στήριξης στον πρόεδρο του κόμματος.
Μεγάλο πρόβλημα εμφανίζεται η στάση του Π. Καμμένου με τον Γιάννη Μανώλη να μιλάει για… λαγό. Μιλώντας το πρωί στον ΣΚΑΪ ο κ. Μανώλης από τα πρωτοκλασάτα στελέχη των Ανεξαρτήτων Ελλήνων είπε ότι πρώτη φορά είδε πρόεδρο κόμματος να φεύγει σαν λαγός ενώ τόνισε ότι όλο το θέμα με το non paper στην Προεδρία της Δημοκρατίας είναι υπαρκτό και έχει αποδείξεις ότι το έδωσε ο πρόεδρος του κόμματος ζητώντας υπουργεία. Ο κ. Μανώλης έθεσε στην ουσία τον εαυτό του εκτός κόμματος και επεσήμανε ότι δεν παραιτείται στον Π. Καμμένο.
Μάλιστα η ενόχληση των στελεχών είναι μεγάλη για τη στρατηγική του Π. Καμμένου για το ενδεχόμενο συνεργασίας με το ΣΥΡΙΖΑ, ενώ το “κεράκι στην τούρτα” ήταν τα δημοσιεύματα στης Κυριακής ότι ο κ. Καμμένος συνομιλεί ακόμα και με νέους επιχειρηματίες, προβάλλοντας ως λύση για τη χώρα το δολάριο καθώς τους λέει ότι η χώρα θα φύγει από το ευρώ και θα πάει στο δολάριο.
Μέσω twitter αποφάσισε να απαντήσει στον Γ. Μανώλη ο Π. Καμμένος: “Η αποστασία αρχίζει πάντα με τους επαγγελματίες τύπου Μανώλη” έγραψε ο πρόεδρος του κόμματος. Λίγο αργότερα, μιλώντας στο Real fm ο κ. Καμμένος τόνισε ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη κατά του Γιάννη Μανώλη, ενώ κατηγόρησε τους βουλευτές που “κάνουν την ανταρσία” ότι συνομιλούν με επιχειρηματίες για να εξασφαλίσουν χορηγίες για το κόμμα. Κάτι τέτοιο είναι εκτός της λογικής των Ανεξάρτητων Ελλήνων και για αυτό το λόγο συγκρουστήκαμε” σημείωσε ο πρόεδρος του κόμματος, τονίζοντας ότι “είμαστε ένα κόμμα δημοκρατικό. Δεν είμαστε ένα κόμμα της Δεξιάς, αλλά ένα κόμμα πολιτών από όλους τους χώρους, που θέλουν την πατρίδα τους ελεύθερη”. Μάλιστα, έκανε λόγο για παραποίηση των λεγομένων του αναφορικά με το δολάριο, επισημαίνοντας ότι ουδέποτε είπε για αλλαγή του νομίσματος, αλλά για ένα “μαξιλάρι ασφαλείας, τόσο για την Ελλάδα, όσο εν συνεχεία και για την Ευρώπη”.
 Φυλλορροούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες
Σε νέα συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, την ερχόμενη Πέμπτη, θα επιχειρηθεί να λυθεί το ζήτημα της αμφισβήτησης της ηγεσίας του κ. Πάνου Καμμένου και μέχρι τώρα οι 16 από τους 20 βουλευτές του κόμματος συνυπέγραψαν ανακοίνωση με την οποία, εμμέσως, στηρίζουν τον κ. Καμμένο.
Ωστόσο δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο ότι εκτός του κ. Μαρκόπουλου και του εκπροσώπου Τύπου του κόμματος και πρώην βουλευτή κ. Χρήστου Ζώη στους ενοχλημένους προστέθηκαν και οι βουλευτές Τέρενς Κουίκ και Γιάννης Κουράκος καθώς και η αντιπρόεδρος της Βουλής κυρία Μαρία Κόλλια – Τσαρουχά, οι οποίοι δεν συνυπέγραψαν την ανακοίνωση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων που συγκλήθηκε εκτάκτως, έπειτα από μια επεισοδιακή κοινή συνεδρίαση με τη Διοικούσα Επιτροπή που έγινε νωρίτερα.
Στην κοινή συνεδρίαση διοικούσας επιτροπής και κοινοβουλευτικής ομάδας, ο κ. Καμμένος έκανε εισήγηση και αποχώρησε από τη συνεδρίαση, πυροδοτώντας ένταση, καθώς οι κύριοι Μαρκόπουλος και Ζώης τον κατηγόρησαν για “φυγομαχία”.

3 σχόλια

  1. ΚΑΙΓΕΤΑΙ,ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το περιεργο ειναι οτι το ψηφισαν τοσοι πολοι πολιτες, το ατομο ειναι αλλα νταλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ου..ου... μύλος γίνεται στον οργανισμό. Ο κλέψας, του κλέψαντος, τω κλέψαντι, ω παλιοκλέψαντες και παλιοκλεφταρέοι.


    Ντίνος Ηλιόπουλος, Έλληνας ηθοποιός

    Θ-Α-Ν-Α-Τ-Ο-Σ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση