GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο τσακ την γλυτώσαμε χτες από αστεροειδή που πέρασε δίπλα από τη Γη. Αναμένεται σήμερα δεύτερος...

Ο νεοανακαλυφθείς, μικρός σε διάμετρο (έχει το μέγεθος 10όροφης πολυκατοικίας) αστεροειδής με την κωδική ονομασία 2012 XE54 πέρασε χθες σ...

Ο νεοανακαλυφθείς, μικρός σε διάμετρο (έχει το μέγεθος 10όροφης πολυκατοικίας) αστεροειδής με την κωδική ονομασία 2012 XE54 πέρασε χθες σε απόσταση 230.000 χλμ από τη γη και 10.000 χλμ από τη Σελήνη, όχι εντελώς ακίνδυνα…
Πρόκειται για το νεότερο από τα 9.000 και πλέον ουράνια σώματα που έχουν καταγράψει οι επιστήμονες να «κυκλοφορούν ελεύθερα» στον χώρο της τροχιάς της Γης μέσα στο ηλιακό σύστημα, το οποίο θα ξανακάνει την εμφάνισή του σε 2,72 χρόνια, όσο διαρκεί η τροχιά του.
Το μέγεθός του δεν πρέπει να ξεγελά, καθότι παρόμοιας περιφέρειας ουράνιο σώμα είχε προκαλέσει την βιβλική καταστροφή σε ακατοίκητη ωστόσο περιοχή της Σιβηρίας το 1908, ισοπεδώνοντας μία έκταση ίση με την Αττική.
Επιπλέον, ο συγκεκριμένος αστεροειδής θα μπορούσε να αποδειχθεί μοιραίος και χωρίς να «προσκρούσει» στον πλανήτη μας, καθώς οι περιπτώσεις αστεροειδών που εισέρχονται στην τροχιά της Σελήνης γύρω από την Γη (περιστρέφεται γύρω μας σε απόσταση 240.000 χλμ.) θεωρούνται επικίνδυνες γιατί μπορούν να τη «χτυπήσουν», διαταράσσοντας σοβαρά την ισορροπία Γης-Σελήνης, ανεβάζοντας τη στάθμη των νερών στους ωκεανούς και προκαλώντας έντονη σεισμική δραστηριότητα
. Σε αντίθεση με τον 2012 XE54, ο αστεροειδής 4179 Toutatis, με διάμετρο 5 χλμ., ο οποίος μας επισκέπτεται σήμερα σε απόσταση 7 εκατ. χλμ., θα μπορούσε να αποδειχθεί μοιραίος κάποια στιγμή: το χτύπημα που εξαφάνισε τους δεινόσαυρους πριν από 65 εκατ. χρόνια, προήλθε από αστεροειδή διαμέτρου περίπου 10 χλμ.

8 σχόλια

  1. Έκανε και καλά ο Πάνος!
    Μπήκαν στο δημόσιο διάλογοι σοβαρά θέματα όπως οι ΑΕροψεκασμοί
    οι Ελοχίμ
    οι εξωγήινοι
    ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μήν ανησυχείτε θα φροντίσει ο Σαμαράς θα τον δωροδοκήσει με ευρώ και θα στρίψει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ζανιάς: Αιμορραγίσαμε 100 δισεκατομμύρια ευρώ λόγω του φόβου της δραχμής.

    Εν μέσω της κρίσης αποσύρθηκαν 100 δισ. ευρώ από τις ελληνικές τράπεζες, ενώ χρειάστηκε να ρυθμιστούν περί τα 800.000 στεγαστικά δάνεια, δήλωσε ο πρόεδρος του ΔΣ της Εθνικής Τράπεζας Γ.Ζανιάς.
    Ο ίδιος εξέφρασε την εκτίμηση ότι η εκταμίευση της δόσης θα οδηγήσει τη χώρα σε ανάταξη και θα αποτρέψει την πορεία προς τον αργό θάνατο.
    Επιπλέον, εκτίμησε ότι έχει σημειωθεί μεγάλη πρόοδος στο θέμα της μείωσης του πρωτογενούς ελλείμματος και ότι θα κερδηθεί ο στόχος της δημιουργίας πλεονάσματος 9% έως το 2016.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΙΔΑΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ; ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ ΜΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ 500 ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΔΑΚΕ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΠΙΣΩ ΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.

    ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΑΚΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΣΚΕ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΟΤΑ, ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ, ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΙΤΕΚΝΟΥΣ, ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ. ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ; ΟΡΙΣΤΕ : ΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΕΒΑΛΛΑΝ ΤΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥΣ 10.000 ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΔΑΚΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΣΚ, ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ, ΑΜΕΣΩΣ ΘΑ ΤΑ ΑΛΛΑΖΑΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΤΕΡΟ. ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΘΕΣΟΥΛΕΣ Ή ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΥΝΟΙΚΟΤΕΡΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΙΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΛΠ. ΕΣΕΙΣ, ΟΜΩΣ, ΓΙΑΤΙ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΔΑΚΕ ΚΑΙ ΠΑΣΚ, ΔΑΠ ΚΑΙ ΠΑΣΠ ; ΤΙ ΚΟΙΝΟ , ΠΙΑ, ΕΧΕΤΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ; ΚΑΛΑ , ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΑΡ ΔΕΝ ΛΕΜΕ, ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ, ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τέτοια καγκούρια είναι στη ΝΔ...
    Βλέποντας ότι η ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ καταποντίζονται εκλογικά, σκέφτηκαν να διαλύσουν με αποστοσίες τους ΑΝΕΛ, ώστε να μη μπορεί να σχηματιστεί αντιμνημονιακή κυβέρνηση και να διαλυθεί φορολογικά η ελληνική κοινωνία.Θα προσπαθήσουν να κάνουν το ίδιο και με άλλα κόμματα, αλλά είναι τόσο βλάκες ώστε δεν καταλαβαίνουν ότι οι ψηφοφόροι των ΑΝΕΛ δεν θα ακολουθήαουν τους κωλοτούμπες βουλευτές τύπου Μαρκόπουλου και λοιπά, αλλά θα πάνε μαζικά ή στο Σύριζα ή στη Χρυσή Αυγή και θα τους ενισχύσουν ακόμα περισσότερο. Το φορολογικό, διαλυομένων των ΑΝΕΛ, θα οδηγήσει εκατοντάδες χιλιάδες άνεργους και νεόπτωχους απευθείας στο Σύριζα και στη Χρυσή Αυγή, που θα πιάσουν ανέλπιστα μεγάλα ποσοστά. Φυσικά η ΝΔ δεν θα μπορέσει ούτε το 1/3 των βουλευτών της να εκλέξει στις επόμενες εκλογές και θα έχει τη τύχη του ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ και ΛΑΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επιστολή Σόιμπλε για να εκταμιευτεί η δόση στην Ελλάδα ________________

    Υπέρ της εκταμίευσης της επόμενης δόσης της δανειακής βοήθειας προς την Ελλάδα, μετά την επιτυχή έκβαση του ελληνικού προγράμματος επαναγοράς χρέου,...τάσσεται η Γερμανική κυβέρνηση, σύμφωνα με επιστολή του υπουργού Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε προς το ομοσπονδιακό Κοινοβούλιο, την οποία επικαλείται η γερμανική υπηρεσία του ειδησεογραφικού πρακτορείου Reuters.

    Στην επιστολή, σύμφωνα με το πρακτορείο, επισημαίνεται ότι οι τροποποιήσεις στο Ελληνικό πρόγραμμα διάσωσης και η επιτυχία του προγράμματος επαναγοράς χρέους σημαίνουν ότι το επίπεδο σταθερότητας του Ελληνικού δημόσιου χρέους είναι τέτοιο ώστε «η Γερμανική Κυβέρνηση να στηρίζει την καταβολή της επόμενης δανειακής δόσης προς την Ελλάδα».

    παρακαλώ, παρακαλώ..
    ΑΡΧΙΣΤΕ ΤΟ
    κλάααμαααααα..

    ομαδικα
    Συριζοπατριώτες του κώλου και της Χ.Αηδίας & Αεροψεκασμένοι...σε αποσύνθεση αερίων πουρδής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 9.32

    Ραψε την τσέπη σου καλα μην σου φυγει κανενα ευρώ.

    Και αμα τα δεις να να μας σφυριξεις κλεφτικα ώστοσο συνεχισε σαν μαλακας να πληρώνεις εκτός και αν δεν πληρώνεις και είσαι κομματοσκυλο που σου πετανε κανενα κοκκαλο και γαυγίζεις στα blogs.

    Από την γραφή σου είσαι πια γνωστός γιατι δεν σου δινει και πολλα περιθώρια ο στοκαρισμενος εγκεφαλός σου και αναλύεσαι στις ιδιες και ιδιες μαλακίες.

    Κοιτα ρε κοπρια τι γινεται γυρω σου κοιτα την πραγματικοτητα ρε κομματοσκυλο του κερατα και μετα αραδιαζε τις μονιμες μαλακιες σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δολάριο : "αυτή η φαεινή ιδέα του κ. Καμμένου"...
    Οι εξελίξεις στο κόμμα του Πάνου Καμμένου, αλλά και οι διαφορετικές γραμμές πλεύσης που υιοθετούνται στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ , αποδεικνύουν ότι η αντιμνημονιακή στάση δεν αποτελεί ικανή συνθήκη, δεν είναι το αναγκαίο ιδεολογικό υπόβαθρο για να σταθεί και να αναπτυχθεί ένα κόμμα.

    Κι’ αυτό για μια σειρά λόγους.

    Όταν είναι απολύτως βέβαιο ότι λεφτά δεν υπάρχουν – και αυτά που υπάρχουν είναι από τις δόσεις ή από τις εκδόσεις εντόκων γραμματίων του Δημοσίου – καλείσαι να εξηγήσεις τι θα κάνεις στην περίπτωση που οι δανειστές κλείσουν τη στρόφιγγα.

    Εκεί, λοιπόν, ακούγονται του κόσμου οι τρελές ιδέες:

    Ότι θα καταγγείλουμε το μνημόνιο (δηλαδή τις υπογραφές μας με 16 χώρες που όλο και λιγοστεύουν, οπότε όλο και πιο πολύ εξαρτώμεθα από τους ισχυρούς της Ένωσης), αλλά οι δανειστές θα αναγκαστούν να μας τροφοδοτούν με χρήμα.

    Ότι το ευρώ δεν είναι φετίχ και επιτέλους μπορούμε άνετα να πάμε στη δραχμή, στη μνα ή δεν ξέρω σε ποιο άλλο ανύπαρκτο νόμισμα, να κόβουμε μονέδα στο Νομισματοκοπείο και να συνεχίσουμε να ζούμε κανονικά, να εισάγουμε φάρμακα, να πληρώνουμε μισθούς και συντάξεις, να πάρουν οι άνθρωποι τα εφάπαξ που περιμένουν εδώ και χρόνια – αποκρύπτοντας, βέβαια, την τρομερή υποτίμηση και την απίστευτη ανθρωπιστική καταστροφή που θα προκύψει εφόσον δεν θα λειτουργεί τίποτε σε βασικούς τομείς όπως η υγεία.

    Ότι αν στριμωχτούμε πολύ, μπορούμε να επιλέξουμε ένα άλλο ισχυρό νόμισμα, όπως το δολάριο για παράδειγμα!

    Πώς θα γίνει αυτό, αυτή η φαεινή ιδέα του κ. Καμμένου, άγνωστο!

    Θα έχουμε δολάριο και θα ανήκουμε στην Ευρωπαϊκή Ένωση; Ή θα φύγουμε από την ΕΕ και θα υποκλιθούμε στην αστερόεσσα;

    Και μήπως βρέθηκε κανείς να μας φέρει δολάρια με τα τσουβάλια;

    Όλα αυτά καταδεικνύουν πως το «αντιμνημόνιο» δεν είναι ιδεολογία και επομένως δεν αρκεί για να στηρίξει πολιτικά ένα κόμμα.

    Διότι αν αύριο το πρωί ξυπνούσαμε και δεν υπήρχε μνημόνιο, είναι βέβαιο ότι δεν θα υπήρχε τίποτε που να κρατήσει ενωμένο ένα τέτοιο (ευκαιριακό) κόμμα, που σχηματίστηκε για να απορροφήσει τη λαϊκή οργή.

    Αν αύριο το πρωί ξυπνούσαμε και δεν υπήρχε μνημόνιο, επίσης όλα τα πλήθη που συνέρρευσαν στον ΣΥΡΙΖΑ θα επέστρεφαν στα παλιά τους κόμματα.

    Διότι ουδείς θα είχε όρεξη να ψάχνει κάθε φορά να βρει με τη γνώμη ποιας συνιστώσας θα έπρεπε να συνταχθεί.

    Συμπέρασμα: Όσο πιο γρήγορα γίνουν οι αναγκαίες κινήσεις για να δρομολογηθεί η έξοδος από το μνημόνιο, τόσο γρηγορότερα θα ησυχάσουν τα αυτιά μας από διάφορες τρέλες.

    Οι οποίες (τρέλες) λέγονται – πασπαλισμένες με μπόλικες αντιφάσεις και άφθονο λαϊκισμό – διότι ακόμη και ένα ευκαιριακό κόμμα ή ένα κόμμα με ευκαιριακή πελατεία κάτι πρέπει να πει…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση