GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΤΑΘΗΣ-Η εποχή των μνημονίων

ΣΤΑΘΗΣ-Η εποχή των μνημονίων «Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ» είναι μια εξαιρετική δουλειά του  ΣΤΑΘΗ που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Λιβάνη. ...

ΣΤΑΘΗΣ-Η εποχή των μνημονίων

«Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ» είναι μια εξαιρετική δουλειά του  ΣΤΑΘΗ που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Λιβάνη.

Τρία χρόνια μνημόνιο – σαν «τριάντα χρόνια θητεία» που δεν βγάζει πουθενά!
Σ’ αυτές τις περιπτώσεις η σάτιρα δεν έρχεται για να ελαφρύνει, να εκτονώσει, να κάνει πλακίτσα. Έρχεται για να εκραγεί μέσα σου. Άλλοτε γλυκά και παρηγορητικά και άλλοτε σαν τον παιδικό σου εαυτό. Που ήθελε και θέλει έναν κόσμο Κυριακή καλή γιορτή. Αυτό είναι οι γελοιογραφίες, μικρές Κυριακές από ιδέες
κι αισθήματα που λατρεύουν κι αναζητούν
την ομορφιά του κόσμου…


H EΠΟΧΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ του ΣΤΑΘΗ περιέχει σκίτσα που δημοσιεύθηκαν στην Ελευθεροτυπία, στους 4 Τροχούς, στο Παρόν, στα Επίκαιρα, στη Real News και στο enikos.gr.
Ορισμένα από αυτά αναδημοσιεύθηκαν στο γερμανικό, στον αυστριακό, στο βρετανικό και στον αμερικάνικο Τύπο, και συγκεκριμένα σε εφημερίδες όπως η New York Times και περιοδικά όπως το Spiegel καθώς και σε πολλές ηλεκτρονικές εκδόσεις.


Το βιογραφικό του συγγραφέα:

Ο Στάθης Σταυρόπουλος γεννήθηκε το 1955 στον Πύργο Hλείας.
Σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες και Σκηνοθεσία Kινηματογράφου.
Άρχισε να δημοσιεύει σκίτσα και γελοιογραφίες το 1981 στον Oδηγητή. Από τότε μέχρι σήμερα έχει συνεργαστεί με πλήθος εντύπων. Σήμερα συνεργάζεται με την εφημερίδα Real News  και το περιοδικό Επίκαιρα. Έχει λάβει μέρος σε πολλές ομαδικές εκθέσεις και έχει παρουσιάσει έργα του και σε ατομικές.
Έχει εκδώσει πολλά άλμπουμ με γελοιογραφίες, τρία με σκίτσα χωρίς λόγια, ένα με κόμικ και ένα βιβλίο με εικονογραφημένα τραγούδια. Από τις εκδόσεις Λιβάνη κυκλοφορεί επίσης το βιβλίο του με τίτλο Τα Ανδρείκελα.
Kαλλιεργεί ένα αμπέλι, συλλέγει παιχνίδια, ταξιδεύει πολύ (ενίοτε γράφοντας ταξιδιωτικά) και έχει δύο γιούς, τον Διονύση και τον Tηλέμαχο.



Πηγη: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση