GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Δύο τρελά κόμματα και δύο ζόμπι»

«Δύο τρελά κόμματα και δύο ζόμπι» Ο Τζο Τρίπι είναι ένας από τους σπεσιαλίστες στη στρατηγική της πολιτικής επικοινωνίας παγκοσμίως και ...

«Δύο τρελά κόμματα και δύο ζόμπι»
Ο Τζο Τρίπι είναι ένας από τους σπεσιαλίστες στη στρατηγική της πολιτικής επικοινωνίας παγκοσμίως και "πατέρας" των στρατηγικών και των τεχνολογικών καινοτομιών που χρησιμοποίησε ο Μπαράκ Ομπάμα στην καμπάνια του το 2008.
Παρακολουθεί στενά από το 1993 το ελληνικό πολιτικό σύστημα, σύμβουλος του Ανδρέα Παπανδρέου στις εκλογές γαρ, το οποίο κατά την άποψή του δεν έχει αλλάξει ουσιαστικά, απλώς έχει συρρικνωθεί η δύναμη των μεγάλων κομμάτων της Αντιπολίτευσης.
«Στην Ελλάδα έχετε δύο κόμματα ζόμπι και δύο τρελά κόμματα» παρατηρεί και κατά την άποψή του η ενίσχυση των "τρελών" κομμάτων είναι ο πιο εύκολος τρόπος για τους πολίτες να γυρίσουν την πλάτη τους στα κόμματα που κυβέρνησαν επί σχεδόν 40 χρόνια.
Ο κ. Τρίπι εκτιμά ότι η χώρα μας βρίσκεται στο σημείο καμπής και είτε τα παραδοσιακά κόμματα θα επανεφευρεθούν είτε θα ξεπηδήσει κάτι καινούριο από τον συνδυασμό πολλών ανέργων νέων και της επικοινωνίας τους μέσα από τα πανίσχυρα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πηγή: Το Βήμα της Κυριακής
Πηγη: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση