GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για ενδείξεις ενοχής Παπακωνσταντίνου κάνει λόγο η πρόταση παραπομπής...

Για ενδείξεις ενοχής θα κάνει λόγο η πρόταση για σύσταση προκαταρκτικής επιτροπής για τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου αναφορικά με τη "...

Για ενδείξεις ενοχής θα κάνει λόγο η πρόταση για σύσταση προκαταρκτικής επιτροπής για τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου αναφορικά με τη "λίστα Λαγκάρντ" που θα κατατεθεί από κοινού από ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ.
Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, η πρόταση αυτή θα είναι σε λίγο-αν δεν είναι ήδη-στα χέρια των πολιτικών αρχηγών, του Αντώνη Σαμαρά, του Ευάγγελου Βενιζέλου και του Φώτη Κουβέλη. Θα γίνουν προσθήκες και το τελικό κείμενο από το πρωί της Δευτέρας θα καλούνται να το υπογράψουν βουλευτές της πλειοψηφίας.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το πνεύμα αυτής της πρότασης θα λέει ότι προέκυψαν ενδείξεις ενοχής κατά του Γιώργου Παπακωνσταντίνου για το αδίκημα της νόθευσης εγγράφων.
Την ίδια στιγμή η κυβέρνηση ψάχνει τρόπο για να ξεπεραστεί ο σκόπελος του ενδεχόμενου της παραγραφής του αδικήματος. Από την πλευρά της ΝΔ, επαναφέρουν παλαιότερη δήλωση του Γιάννη Μιχελάκη μετά τις εκλογές της 6ης Μαίου ότι η βουλή είχε συνεδριάσει μία φορά (καθώς υπήρχαν διαδοχικές εκλογικές αναμετρήσεις) και άρα δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι μεσολάβησαν δύο Σύνοδοι της βουλής για να τίθεται θέμα παραγραφής τώρα. Άρα, λένε από τη ΝΔ, η βουλή αυτή μπορεί να εξετάσει ενδεχόμενα αδικήματα που εμπίπτουν στο νόμο περί ευθύνης υπουργών.
Υπάρχει ένα όμως ακόμα επιχείρημα που λέει ότι ενδεχομένως ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου δεν ετέλεσε -εάν ετέλεσε- το συγκεκριμένο αδίκημα κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης των καθηκόντων του, αλλά ως απλός πολίτης.Αυτό πρακτικά σημαίνει, λένε, ότι η υπόθεση μπορεί να περάσει στην αρμοδιότητα της τακτικής δικαιοσύνης.


9 σχόλια

  1. καιρός να οδηγηθούνε στην φυλακή τα λαμόγια που μας έφεραν το μνημόνιο!!!
    Αν έχεις τα @@@ η κυβέρνηση πρέπει να τους κυνηγήσει αλλιώς θα ειναι υπόλογη προς τον Ελληνικό λαό
    Καλές γιορτές και ευτυχιμένο το 2013

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Aν υπάρχει ενοχή πρέπει όσοι είναι ένοχοι όχι μόνον να καταδικασθούν παραδειγματικά, αλλά και να κατασχεθούν όλα τους τα περιουσιακά τους στοιχεία ακόμη και ¨εις χείρας τρίτων¨.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα είναι τουλάχιστον αφελής κάποιος που πιστεύει ότι η μία πολιτική παράταξη είναι λερωμένη και η άλλη καθαρή.
    Αυτή η αισχρότητα των στελεχών του πασόκ όμως είναι κάτι που σε κάνει έξαλλο.
    Το πασόκ είναι το κόμμα που ανήγαγε σε επιστήμη την νοοτροπία της διαφθοράς,της ανηθικότητας,της μίζας,της ρεμούλας,του παρασιτισμού,του εύκολου πλουτισμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε παιδιά, η μαργαρίτα παπανδρέου (η μάνα του ΜΑΛΑΚΑ) έχει στην ίδια λίστα 550 ολόκληρα εκατομμύρια και σεις κολλήσατε στο 1 μύριο και κάτι ψιλά του ΦΛΟΥΦΛΗ;
    Αυτό το σκατογριάδι και τα μπάσταρδά της πότε θα κάτσουνε στον μπάγκο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΙΚΑΚΙ ΜΟΝΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ! ΧΑΧΑΧΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΣΤΕΙΛΑΝΕ CD-ROM ΠΟΥ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ DELETE?
    ΧΑΧΑΧΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΣΥΜΠΕΡΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ DELETE O ΠΑΠΑΚΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΟΧΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ? ΧΑΧΑΧΑΧ
    ΤΡΩΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΑΪΖΟΥΝ, ΒΟΔΙΑ ΧΑΧΑΧΑΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ρε μαλακα politis ηλιθιε κωλοπουστα πουτανοπαιδι ο βουλγαρακης κ η πουταναρα η γυναικα του ποσα εχουν φαει?? αυτα τα βγαζει ο σκατοσαμαρας στη φορα η κρυβει τους δικους του απατεωνες κ κλεφτες? στο διαολο να πατε μουνοσκυλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εχω την βεβαιωτητα οτι ο Παπακωσταντινου, αν δεν εχει κανει τιποτα, θα ζητησει ως εχει δικαιωμα τα ηλεκτρονικα αποτυπωματα απο το μοναδικο υπαρχον στικακι και φυσικα το δευτερου CD και ποιος ξερει ισως βρεθει και το αρχικο. Σε καθε περιπτωση θα εχουμε γελια και χωρις καμια αμφιβολια αυτα τα γελια δεν θα ειναι ικανα να σκεπασουν τα κλαματα μετα την εφαρμωγη των νεων μετρων που γιαυτα κυριως γινεται ολο αυτο το Σοου. Το συγουρο ειναι επισης οτι ο τελαυταιος θα γελασει καλλιτερα αλλα δεν ξερω ποιος θα ειναι αυτος ο τελευταιος. Ειδομεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θα αφαιρουσε μονο τα ονοματα απο
    τις ξαδελφες !!!!
    Προβατα αντε στο μαντρι δεν
    υπαρχει φοβος να πεσει η κυβερνηση
    ειμαστε στο ΕΥΡΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @ 30 ΔΕΚ 2012 9:27:00 Μ.Μ.
    Έχεις χάσει τεύχη, πασοκάρα...
    Καλά κουράγια.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση