GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εκτός κυβέρνησης το ΠΑΣΟΚ;

Πληθαίνουν οι αντιδράσεις εντός του ΠΑΣΟΚ που ζητούν από τον Eυάγγελο Βενιζέλο να μην μπει στην κυβέρνηση αν και όποτε γίνει ανασχηματισμ...

405x540 adf2ac82170d90ba8f76b8d1240eb3c7 250x180 Εκτός κυβέρνησης το ΠΑΣΟΚ;Πληθαίνουν οι αντιδράσεις εντός του ΠΑΣΟΚ που ζητούν από τον Eυάγγελο Βενιζέλο να μην μπει στην κυβέρνηση αν και όποτε γίνει ανασχηματισμός. Και στις δύο κομματικές συνεδριάσεις σε Θεσσαλονίκη και Σέρρες αλλά και στην Αθήνα σήμερα το απόγευμα που θα συγκεντρωθούν οι Νομαρχιακές επιτροπές του κόμματος, το θέμα που τίθεται απ όλους είναι αυτό ακριβώς: Να μην συμμετέχει ενεργά το ΠΑΣΟΚ με υπουργούς στην κυβέρνηση του κ. Σαμαρά.
Αυτό αυτομάτως οδηγεί σε προβλήματα στη συνοχή της κυβέρνησης και στον κ. Σαμαρά προσωπικά, αλλά και στον Φώτη Κουβέλη και κάτι τέτοιο φαίνεται τελικά να υιοθετεί ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Αλλάζει στρατηγική, και δείχνει ότι τελικά θα ακούσει όλες αυτές τις φωνές και δεν θα μπει στην κυβέρνηση.
Τουλάχιστον κάτι τέτοιο αντιλαμβάνονται συνομιλητές του κ. Βενιζέλου που μεταφέρουν ένα παρόμοιο κλίμα. Το τι θα γίνει στο τέλος θα δείξει. Να σημειώσουμε πως αν συμβεί τελικά κάτι τέτοιο, ο πρώτος που του το είχε θέσει από την αρχή, ήταν ο Κώστας. Σκανδαλίδης, που θα φανεί αν θα δικαιωθεί η όχι για την συγκεκριμένη άποψή του.
Πηγή:egiakoumis.com

4 σχόλια

  1. Οτι και να κανει τωρα ειναι αργα. Ειτε μπει ειτε δεν μπει, ειτε σποσυρει την στηριξη του, η καταστροφη του και η καταστροφη του Πασοκ ειναι προδιαγεγραμμενη. Οι λογοι?/ ε! τους εχουμε πει τοσες φορες που μας εχει βαρεθει πια ο κοσμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διαλύονται οι ΑΕροψεκασμένοι!

    Ανταρσία εναντίον Καμμένου!

    Μόνο 5 βουλευτές πήγαν στην ΚΟ!!

    Ενα βήμα πριν τη διάλυση βρίσκεται το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Χαρακτηριστικό της έντονης αντιπαράθεσης που έχει ξεσπάσει στους κόλπους του κόμματος είναι το γεγονός ότι στην έκτακτη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας παραβρέθηκαν - πέραν του προέδρου του κόμματος Πάνου Καμμένου - μόνο πέντε βουλευτές, από τους 20 που συνολικά έχει το κόμμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι αργά για δάκρυα Στέλλα.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΑΣ ΝΑ ΦΑΤΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΛΕΟΝ. Η ΑΤΙΜΙΑ Η ΚΟΜΠΙΝΑ Η ΛΑΜΟΓΙΑ Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΟΙ ΜΙΖΕΣ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ, ΣΤΟ ΣΑΠΙΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ Σ'ΑΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΤΩΣ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΩΡΑΙΟ "ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΔΕΞΙΑ" ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΠΙΑ ΠΑΛΙΟΦΑΣΙΣΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση