GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απέραντο οπλοστάσιο η Αττική

Απέραντο οπλοστάσιο η Αττική Εκρηκτικές διαστάσεις λαμβάνει στην Αττική η διακίνηση παράνομων όπλων, με τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. που ειδικε...

Απέραντο οπλοστάσιο η Αττική
Εκρηκτικές διαστάσεις λαμβάνει στην Αττική η διακίνηση παράνομων όπλων, με τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. που ειδικεύονται στα θέματα ένοπλης βίας να εκτιμούν ότι περισσότερα από 70.000 φονικά "εργαλεία" βρίσκονται στα χέρια κακοποιών.
Το θέμα καίει τις διωκτικές αρχές στις οποίες έχει σημάνει συναγερμός, καθώς στις σχετικές συσκέψεις που γίνονται κοινό μυστικό είναι ότι "στις πιάτσες της Αθήνας ακόμα και οι μικροεγκληματίες βρίσκουν με την άνεσή τους Καλάσνικοφ και οποιοδήποτε πιστόλι θέλουν".

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος
Πηγη: enikos.gr

1 σχόλιο

  1. Οταν μερικοί μαλάκες φώναζαν ότι στο τέλος
    οι μόνοι άοπλοι θα είναι οι νομοταγείς πολίτες, οι οποίοι είναι και οι μόνοι που μπορεί να πιάσει η αστυνομία και να τους ταλαιπωρεί, όλα τα πρόβατα φωνάζατε "όχι στα όπλα" λές και οι εγκληματίες θα άκουγαν τούς δήθεν ειρηνιστές βοσκούς σας.
    Ο εγκληματίας με την απαγόρευση δεν έχει πρόβλημα αφού ούτως ή άλλως αν τον πιάσουν θα πάει (???) φυλακή, μόνο ο νομοταγής πολίτης πού θέλει να προστατεύσει την οικογένεια του έχει πρόβλημα.
    Οι βοσκοί σας έκαναν και έναν νόμο περί
    "νόμιμης άμυνας" που στην ουσία απαγορεύει την άμυνα αλλά σου λέει οτι αφού σε δολοφονήσει ο δράστης τότε πάρε την αστυνομία και αυτή θα βρει (σιγά μην τον βρει) τον δράστη αλλά βέβαια εσύ θα είσαι πια νεκρός και η οικογένεια σου στον δρόμο.
    Καλά σας κάνουν και σας ληστεύουν σαν πρόβατα που είστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση