GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μήνυση Χρυσής Αυγής κατά Στρατούλη

Μήνυση κατά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Στρατούλη για συκοφαντική δυσφήμιση, με αφορμή τον χαρακτηρισμό που χρησιμοποίησε αποκ...


Μήνυση κατά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Στρατούλη για συκοφαντική δυσφήμιση, με αφορμή τον χαρακτηρισμό που χρησιμοποίησε αποκαλώντας τη Χρυσή Αυγή «σπείρα εγκληματιών», κατέθεσε ο βουλευτής Ηλείας της ΧΑ, Ηλίας Παναγιώταρος.
Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής κάνει λόγο για ανυπόστατους και παντελώς αναπόδεικτους ισχυρισμούς από την πλευρά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.
Υπενθυμίζεται πως ο κ. Στρατούλης δέχθηκε επίθεση από αγνώστους το απόγευμα της Κυριακής στον περιβάλλοντα χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου στο Μαρούσι. Όπως δήλωσε μετέπειτα ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τα άτομα που του επιτέθηκαν δήλωσαν μέλη της Χρυσής Αυγής, λέγοντάς του πως «τώρα θα σε σκοτώσουμε».
Ο Ηλίας Παναγιώταρος ζητά την αποστολή της σχετικής δικογραφίας στη Βουλή και την άρση της ασυλίας του κ. Στρατούλη από την ολομέλεια του σώματος.
Πηγή: skai.gr

1 σχόλιο

  1. ΜΕΣΚΙΕ Στρατουλη καλο το σηκε πεγνιον μα κακοπεγμενω.λες σε βαρεσανε που.
    δε βλεπω να κουτσενεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση