GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΥΡΙΖΑ: Δεν αναιρούνται οι προσωπικές ευθύνες του κ. Βενιζέλου

ΣΥΡΙΖΑ: Δεν αναιρούνται οι προσωπικές ευθύνες του κ. Βενιζέλου Την διαγραφή του Γιώργου Παπακωνσταντίνου από το ΠΑΣΟΚ σχολίασε πριν από...

ΣΥΡΙΖΑ: Δεν αναιρούνται οι προσωπικές ευθύνες του κ. Βενιζέλου

Την διαγραφή του Γιώργου Παπακωνσταντίνου από το ΠΑΣΟΚ σχολίασε πριν από λίγο το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.
"Η ετεροχρονισμένη απομάκρυνση του κ. Παπακωνσταντίνου δεν αναιρεί  τις προσωπικές ευθύνες του κ. Βενιζέλου, αλλά και συνολικά του ΠΑΣΟΚ, για την προσπάθεια συγκάλυψης και απόκρυψης της υπόθεσης της λίστας Λαγκάρντ", αναφέρει η ανακοίνωση και προσθέτει:
"Και το κυριότερο. Είναι αδιανόητο, αυτοί που ευθύνονται για την όλη υπόθεση, να προσπαθούν να βγουν και από πάνω.
Εκεί που μας χρωστάγανε μας πήραν και το βόδι."

Κόμματα: ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ
Πηγη: enikos.gr

4 σχόλια

  1. Τα γυρίζει η άπλυτη του ΣΥΡΙΖΑ-Βαλαβάνη: Εγώ είπα μόνο αυτά που άκουσα για τη λίστα
    (βίντεο)
    «Δεν είπα τίποτε εγώ για τα ονόματα της λίστας Λαγκάρντ. Ακούστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή που συμμετείχα και με μεγάλη μου έκπληξη είδα πως μεταφέρθηκε το θέμα», είπε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νάντια Βαλαβάνη.

    «Εγώ απλώς επανέλαβα αυτό που συζητήθηκε και βγήκε ως συμπέρασμα στην εκπομπή», είπε η κ. Βαλαβάνη.
    Δείτε το βίντεο από το MEGA:


    Τι πήγες κι έκανες, ρε κολόπαιδο;
    - Ούστ απ' το Πασόκ.!

    Διέγραψε τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου το ΠΑΣΟΚ μετά τις αποκαλύψεις για τη λίστα Λαγκάρντ και την εμπλοκή του πρώην υπουργού Οικονομικών στην υπόθεση.

    Εως και πανηγυρικό μπορεί να χαρακτηριστεί το κλίμα που...
    επικρατεί στην Ιπποκράτους από τη στιγμή που αποκαλύφθηκε ότι από την «αρχική Λίστα Λαγκάρντ λείπουν τα ονόματα των εξαδέλφων του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου που την είχε παραλάβει, δεν την είχε πρωτοκολλήσει και δεν την είχε στείλει για έλεγχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από εκεί και πέρα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στο ΠΑΣΟΚ ετοιμάζουν επικοινωνιακή αντεπίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ που επί μήνες κατηγορούσε το σύνολο σχεδόν των στελεχών αλλά κυρίως τον κ. Βενιζέλο για την υπόθεση της λίστας.

    Υπενθυμίζουν, μάλιστα, τη στάση της βουλευτού Ζωής Κωνσταντοπούλου που έφτασε στο σημείο να αμφισβητήσει δημοσίως την εντιμότητα του κ. Βενιζέλου ακόμη και για ένα χαρτί συνεργάτη του που του υπενθύμιζε να πιει το φάρμακό του.

    Ετσι, όπως αναφέρουν, σύντομα θα κληθεί ο ΣΥΡΙΖΑ να «απολογηθεί» για τους ισχυρισμούς της Νάντιας Βαλαβάνη περί των 600 ονομάτων που έλειπαν από τη λίστα, περί της υιοθέτησης της «λίστας Βαξεβάνη» και για τα όσα έλεγε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Πάνος Σκουρλέτης σε διαλείμματα τηλεοπτικών εκπομπών ότι δηλαδή «είχαν απαλειφθεί από τη λίστα ονόματα στενών συγγενών του κ. Βενιζέλου».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. opou pasok skatila vromaei..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Ήρωάς μου, ο Βαξεβάνης με την λίστα του,
    την ΩΡΑΙΑ !!!
    που είναι μωρέεεεεεεεεεε

    χτυπιέται η Συντροφος της ΑΠΛΥΣΙΑΣ σΥΡΙΖΑ
    Δούρου, και οδύρεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση