GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνελήφθη για κατοχή χασίς ο γιος πολυσυζητημένου πανεπιστημιακού της Θεσσαλονίκης

Σοκ στην ακαδημαϊκή κοινότητα της Θεσσαλονίκης προκαλεί η σύλληψη από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ νεαρού φοιτητή με χασίς, ο οποίος είνα...

Σοκ στην ακαδημαϊκή κοινότητα της Θεσσαλονίκης προκαλεί η σύλληψη από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ νεαρού φοιτητή με χασίς, ο οποίος είναι γιος γνωστού και πολυσυζητημένου πανεπιστημιακού καθηγητή της πόλης.
Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, οι αστυνομικοί στον έλεγχο που πραγματοποίησαν βρήκαν στην κατοχή του ποσότητα 6,2 γραμμαρίων χασίς, τα οποία όπως είπε τα ήθελε για προσωπική χρήση.
Ο νεαρός οδηγήθηκε στο Τ.Α. ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ όπου διενεργεί την προανάκριση

1 σχόλιο

  1. Vitamin K attention ointment is definitely a useful product in eliminating dark circles in [url=http://lfcream.com]lifecell[/url] people wrinkles and lines for good, restoring not merely your vibrant seems however, your self-assurance also. buy lifecell They're not miracle solutions plus some are better than other people, but if you mix them http://ywashst.com specifics that could surprise you.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση