GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τζεμπούρ:Περίπλοκη κλήρωση

Τζεμπούρ:Περίπλοκη κλήρωση Περίπλοκη χαρακτήρισε την κλήρωση με τη Λεβάντε, ο Ραφίκ Τζεμπούρ, υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για μια ομάδ...

Τζεμπούρ:Περίπλοκη κλήρωση

Περίπλοκη χαρακτήρισε την κλήρωση με τη Λεβάντε, ο Ραφίκ Τζεμπούρ, υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για μια ομάδα που δε σταματά να μάχεται στο γήπεδο.
«Είναι πολύπλοκος αντίπαλος. Είναι μια πολύ επιθετική και συμπαγής ομάδα. Ξέρει να ελέγχει τον ρυθμό του αγώνα. Είναι δύσκολος αντίπαλος. Όταν βέβαια συμμετέχεις σε μια κλήρωση για την φάση των 32 του Europa League δεν μπορείς να περιμένεις κάτι διαφορετικό», δηλώνει για τη Λεβάντε ο Αλγερινός φορ.
«Το όνομα της ομάδας μπορεί να μην είναι μεγάλο σε σχέση με άλλους πιθανούς αντιπάλους που είχαμε, αλλά ξαναλέω ότι πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα, που μάχεται συνέχεια μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Η Λεβάντε παίζει ένα παιχνίδι αγγλικού στυλ, πολύ δυνατό και αυτό την κάνει πολύ επικίνδυνη. Εμείς από την πλευρά μας αν πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα στο πρώτο παιχνίδι, θα έχουμε πολλές πιθανότητες να περάσουμε μιας και στο δεύτερο θα έχουμε και τον κόσμο στο πλευρό μας», είπε ο Τζεμπούρ.


Πηγή: pamesports.gr
Πηγη: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση