GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΗΠΑ: Αγωνία μέχρι την Κυριακή...

Μέχρι την Κυριακή αναμένεται το νομοσχέδιο για το "δημοσιονομικό βάραθρο" των ΗΠΑ, ανακοίνωσε το Κογκρέσο, σχετικά με τους τρόπ...

Μέχρι την Κυριακή αναμένεται το νομοσχέδιο για το "δημοσιονομικό βάραθρο" των ΗΠΑ, ανακοίνωσε το Κογκρέσο, σχετικά με τους τρόπους με τους οποίους είναι δυνατό να αποφευχθούν οι διαφαινόμενες φορολογικές αυξήσεις και οι περικοπές των δαπανών.
Οι αντιπρόσωποι του Κογκρέσου έθεσαν ως στόχο να επεξεργαστούν το νομοσχέδιο για το «δημοσιονομικό βάραθρο» μέχρι την Κυριακή, δήλωσε χθες ο Ρεπουμπλικάνος γερουσιαστής Μιτς Μακ Κόνελ, μετά από συζήτηση που είχε με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, σχετικά με τους τρόπους με τους οποίους είναι δυνατό να αποφευχθούν οι διαφαινόμενες φορολογικές αυξήσεις και οι περικοπές των δαπανών.
Ο Μακ Κόνελ χαρακτήρισε τη συνάντηση με τον Ομπάμα και τους λοιπούς ηγέτες του Κογκρέσου ως «εποικοδομητική» και δήλωσε ότι «είμαστε προσηλωμένοι στις συζητήσεις με την ελπίδα να μπορέσουμε να καταλήξουμε κάπου έως την Κυριακή».
Σύμφωνα με πηγές, ο Ομπάμα επρόκειτο να θέσει υπό ψηφοφορία την πρόταση για αύξηση των φόρων σε όσους έχουν εισόδημα άνω των 250 χιλιάδων δολαρίων, ώστε να υπάρχει χρηματοδότηση των κρατικών επιδομάτων για τους εκατομμύρια Αμερικανούς ανέργους.
ΠΗΓΗ:ΑΜΠΕ


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση