GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιστολή Κουράκη προς τον Πρόεδρο του Πράσινου Ταμείου

Eπιστολή προς τον Πρόεδρο του Πράσινου Ταμείου απέστειλε ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Γιάννης Κουράκης με την οποία ζητά την έγκριση πό...


Eπιστολή προς τον Πρόεδρο του Πράσινου Ταμείου απέστειλε ο Δήμαρχος Ηρακλείου κ. Γιάννης Κουράκης με την οποία ζητά την έγκριση πόρων από το Ταμείο για τη διενέργεια Αρχιτεκτονικού Διαγωνισμού Ιδεών που θα αφορά τη βελτίωση της αισθητικής και της μορφολογίας των κτηρίων γύρω από το Μεγάλο Ανάκτορο της Κνωσού, καθώς και τη σήμανση της εισόδου σε αυτό.
Η επιστολή αναλυτικά:
«Αγαπητέ Πρόεδρε ,
Όπως ανακοινώθηκε πρόσφατα από τα ΜΜΕ της χώρας μας αλλά και του εξωτερικού, το μεγαλύτερο ταξιδιωτικό portal της Ολλανδίας, ανέδειξε μετά από σχετική ψηφοφορία τον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού πρώτο παγκοσμίως στις προτιμήσεις των Ολλανδών, όσον αφορά τους αρχαιολογικούς προορισμούς. Αποδεικνύεται έτσι, για άλλη μια φορά, πόσο σημαντικός είναι ο συγκεκριμένος αρχαιολογικός χώρος και πόσο μεγάλη απήχηση έχει, σε Διεθνές επίπεδο .
Η περαιτέρω ανάδειξή του συνεπώς και η προώθηση παρεμβάσεων που θα βελτιώνουν τη σημερινή του εικόνα, με τελικό ζητούμενο την εκπλήρωση όλων των προϋποθέσεων για την ένταξή του στα μνημεία της Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της ΟΥΝΕΣΚΟ, αποτελεί υποχρέωση όλων των φορέων που θα μπορούσαν να συνεισφέρουν.
Με αυτή τη λογική, και σε συνεργασία του Δήμου Ηρακλείου, του Υπουργείου Πολιτισμού και της ΕΑΧΑ ΑΕ., εκπονείται ήδη, το Γενικό Ρυθμιστικό Πλαίσιο (από την ΕΑΧΑ) για την ευρύτερη περιοχή της Κνωσού και την ενοποίηση των σημαντικών δορυφορικών μνημείων του αρχαιολογικού χώρου, το οποίο βρίσκεται ήδη στο τελικό στάδιο.
Θα παρακαλούσαμε συνεπώς να προωθήσετε για έγκριση, κατά προτεραιότητα , το από 27/8/2012 αίτημα της ΕΑΧΑ ΑΕ (συνημμένο) προς εσάς, σχετικά με τη διενέργεια Αρχιτεκτονικού Διαγωνισμού Ιδεών για τη βελτίωση της αισθητικής και της μορφολογίας των κτηρίων γύρω από το Μεγάλο Ανάκτορο, καθώς και τη σήμανση της εισόδου σε αυτό.
Είμαι βέβαιος ότι συμφωνείτε με τη σπουδαιότητα του θέματος και θα διαθέστε άμεσα την αναγκαία πίστωση για την ολοκλήρωση της μελέτης . » Πηγή: flashnews.gr

3 σχόλια

  1. ΕΙΔΑΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ; ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ ΜΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ 500 ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΔΑΚΕ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΠΙΣΩ ΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.

    ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΑΚΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΣΚΕ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΟΤΑ, ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ, ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΙΤΕΚΝΟΥΣ, ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ. ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ; ΟΡΙΣΤΕ : ΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΥΠΕΒΑΛΛΑΝ ΤΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥΣ 10.000 ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΔΑΚΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΣΚ, ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ, ΑΜΕΣΩΣ ΘΑ ΤΑ ΑΛΛΑΖΑΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΤΕΡΟ. ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΘΕΣΟΥΛΕΣ Ή ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΥΝΟΙΚΟΤΕΡΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΙΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΛΠ. ΕΣΕΙΣ, ΟΜΩΣ, ΓΙΑΤΙ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΔΑΚΕ ΚΑΙ ΠΑΣΚ, ΔΑΠ ΚΑΙ ΠΑΣΠ ; ΤΙ ΚΟΙΝΟ , ΠΙΑ, ΕΧΕΤΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ; ΚΑΛΑ , ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΑΡ ΔΕΝ ΛΕΜΕ, ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ, ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τέτοια καγκούρια είναι στη ΝΔ...
    Βλέποντας ότι η ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ καταποντίζονται εκλογικά, σκέφτηκαν να διαλύσουν με αποστοσίες τους ΑΝΕΛ, ώστε να μη μπορεί να σχηματιστεί αντιμνημονιακή κυβέρνηση και να διαλυθεί φορολογικά η ελληνική κοινωνία.Θα προσπαθήσουν να κάνουν το ίδιο και με άλλα κόμματα, αλλά είναι τόσο βλάκες ώστε δεν καταλαβαίνουν ότι οι ψηφοφόροι των ΑΝΕΛ δεν θα ακολουθήαουν τους κωλοτούμπες βουλευτές τύπου Μαρκόπουλου και λοιπά, αλλά θα πάνε μαζικά ή στο Σύριζα ή στη Χρυσή Αυγή και θα τους ενισχύσουν ακόμα περισσότερο. Το φορολογικό, διαλυομένων των ΑΝΕΛ, θα οδηγήσει εκατοντάδες χιλιάδες άνεργους και νεόπτωχους απευθείας στο Σύριζα και στη Χρυσή Αυγή, που θα πιάσουν ανέλπιστα μεγάλα ποσοστά. Φυσικά η ΝΔ δεν θα μπορέσει ούτε το 1/3 των βουλευτών της να εκλέξει στις επόμενες εκλογές και θα έχει τη τύχη του ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ και ΛΑΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λάσπη και οχετός ύβρεων (πάντα χωρίς αποδείξεις) κατά των "αποστατών" !
    Σιγά την πρωτοτυπία θα πείτε...

    Το "Ολυμπιακό" ρεκόρ λάσπης το έχουν κατακτήσει πολλές φορές τα διαπλεκόμενα δημοσιογραφικά blogs.
    Και θα έχετε δίκιο...
    Όσο διάστημα προσποιούνται πώς δεν έβλεπαν και δέν άκουγαν το τί γίνεται στο κόμμα ΑΕ (περιμένοντας διαταγάς) τόσο με μεγαλύτερη προσπάθεια να καλύψουν τον "χαμένο χρόνο" επανήλθαν λασπώνοντας τους ..."Αποστάτες"...

    Μπορεί μεν ο κ. Καμμένος να το παίζει "ψύχραιμος" και "σοβαρός" κάνοντας δηλώσεις τύπου "Ευχαριστώ για την συνεισφορά του όλο αυτό τον καιρό" ή "Καλό ταξίδι" αλλά οι επαγγελματίες στα blogs κάνουν υπερωρίες...

    Με σενάρια επί σεναρίων, παραμύθια και αρλούμπες, όλα ατάκτως ερριμμένα στα ζέοντα blogs τους, προσπαθούν να πείσουν τους..."ευφυείς" οπαδούς ότι "για όλα φταίνε οι κακοί που προσπαθούν να εμποδίσουν την"αλήθεια" να βγεί στο φώς" ή κάπως έτσι...

    Και αν κάποιοι δεν διαβάζουν πλέον "επιστημονική φαντασία" αλλά προτιμούν κάτι σε πιο Brutal έχουν και από αυτό!!!

    Ύβρεις και Λάσπη στους πρώην "Συναγωνιστές" που μέσα σε λίγες ώρες θεωρούνται "Εφιάλτες" και"πουλημένοι" (μέχρι και στον Σαμαρά !)
    Και μερικοί .."ευφυείς" τσιμπάνε ακόμα !!!Και γράφουν πύρινα σχόλια κατά των "κακών" που πρόδωσαν τον ήρωα αρχηγό...

    Αυτοί είναι.
    Αλλά ευτυχώς ΔΕΝ είναι πολλοί,
    ενώ σίγουρα (αν πιστέψουμε αυτά που λένε όσοι έφυγαν τρέχοντας και καταγγέλλουν)..

    ΔΕΝ είναι Ανεξάρτητοι ενώ για το αν κάποιοι είναι Έλληνες μένει να αποδειχθεί ..στην πράξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση