GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο καιρός της Κυριακής

Ο καιρός της Κυριακής Η πρόγνωση του καιρού για την Κυριακή από το δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ. Πηγη: enikos.gr

Ο καιρός της Κυριακής
Η πρόγνωση του καιρού για την Κυριακή από το δελτίο ειδήσεων της ΝΕΤ.




Πηγη: enikos.gr

2 σχόλια

  1. ΤΗΝ ΘΥΜΆΣΤΕ ΑΥΤΉ ΤΗΝ ΠΟΥΤΆΝΑ ΤΙ ΈΛΕΓΕ ΤΟ 2010;

    "Η φοροδιαφυγή είναι εθνικό άθλημα των Ελλήνων" έλεγε η σύζυγος Παπακωνσταντίνου..

    Απογοητευμένη από την κατάσταση που επικρατεί στην ελληνική οικονομία εμφανιζόταν το 2010 στην ολλανδική οικονομική εφημερίδα «Ηet Financieele Dagblad» η σύζυγος του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου, Ζασλίν Βίνκε.

    «O σύζυγός μου πρέπει να μετακινήσει ένα πολύ δυσκίνητο τέρας. Ως Ολλανδή εκπλήσσομαι με την ελληνική οικονομία» δήλωνε.


    Το άρθρο της ολλανδικής εφημερίδας είχε τίτλο: «Ακόμη και στο σπίτι έχουμε να διαχειριστούμε ένα παζλ».

    «Η φοροδιαφυγή είναι ένα εθνικό άθλημα των Ελλήνων.Το σύστημα είναι απελπιστικά πολύπλοκο. Αν ο τεχνικός του υπολογιστή μού δώσει απόδειξη αξίας 20 ευρώ,τότε εγώ πρέπει να περιμένω στην ουρά στην Εφορία για να πάρω 4 ευρώ. Είναι να τρελαίνεσαι» έλεγε στη συνέντευξη, αν και, όπως ισχυρίζεται η ίδια, φροντίζει να δίνει το καλό παράδειγμα ζητώντας πάντα αποδείξεις, τις οποίες φυλάει στο σπίτι τους μέσα σε ένα κουτί.

    «Στην Ολλανδία κάνουμε τα πάντα όπως πρέπει. Εδώ όμως στην Ελλάδα ο κόσμος απεχθάνεται τη γραφειοκρατία» έλεγε χαρακτηριστικά η κυρία Βίνκε.

    «Με δύο παιδιά σε ένα ακριβό ιδιωτικό σχολείο και ακαθόριστες ετήσιες αποδοχές που δεν είναι ούτε τα μισά από ό,τι παίρνει ένας ολλανδός υπουργός είναι μερικές φορές δύσκολο να τα οργανώσεις όλα.

    Ο σύζυγός μου πληρώνεται λιγότερο από έναν έλληνα βουλευτή. Και οι αυξήσεις φόρου θα πιάσουν και εμάς. Αλλά τι μπορούμε να κάνουμε; Απεργία;».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανθή Σαλαγκούδη..Εννοείται ότι είναι «βαµµένη γαλάζια» µέχρι το κόκαλο, αφού είναι ενεργό στέλεχος της ΟΝΝΕΔ.

    Ο πατέρας της, ο πρώην υφυπουργός Γ. Σαλαγκούδης, δεν έπαψε ποτέ να φιλοδοξεί να τη δει µε µια έδρα στη Βουλή. Τελικά ο στοργικός πατέρας και οι άνθρωποί του δικαιώθηκαν, αφού η προεκλογική τους εκστρατεία έφερε την Ανθή στην 8η θέση του ψηφοδελτίου του Κ. Γκιουλέκα.

    Δεν υπάρχει στην ιστορία της ΕΡΤ πιο κωμικοτραγικό εγχείρημα. Η εκπομπή της Ανθής έχει γίνει το πιο σύντομο ανέκδοτο στο Ραδιομέγαρο, μια και στους διαδρόμους κρατάνε την κοιλιά τους όταν, ερμηνεύοντας τι θέλει να πει… ο ποιητής με το «136», αναφέρονται σκωπτικά στον αριθμό των ημερών που η ωραία πλην άπειρη Ανθή περιφέρεται ασκόπως στους μουντούς ορόφους μέχρι να καταφέρει επιτέλους να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, που δυστυχώς δεν μπορεί να φθάσει χρησιμοποιώντας μόνο τις 12ποντες γόβες της.

    Η αλήθεια είναι ότι η προστατευόμενη των «γαλάζιων» στελεχών, που κάνουν όλο και πιο ενδιαφέροντα τον γρίφο γύρω από την επιμονή στο πρόσωπό της, βρίσκεται μόλις 90 (!) ημέρες στην Αγία Παρασκευή (από τις 17 Σεπτεμβρίου), έχοντας ήδη πληρωθεί 10.500 ευρώ (μεικτά) μέχρι να καταφέρει να «τα πει» και ενώ έχει προσληφθεί ως Προσωπικό Εδικών Θέσεων (ΠΕΘ) με τον προκλητικό για την εποχή και για τις επαγγελματικές της ικανότητες μισθό των 3.500 ευρώ μηνιαίως. Oπως αλήθεια, και μάλιστα πικρή, είναι το κόστος της εκπομπής που αντιστοιχεί μόνο για 3 μήνες (60 επεισόδια) στο... 20ετές εισόδημα ενός μέσου πολίτη (302.770 ευρώ).

    Για να σοβαρευτούμε, στην πραγματικότητα το «136» προέκυψε από το «Ραντεβού Μεσογείων 136». Εκεί δηλαδή που βρίσκονται τα κτίρια της Κατεχάκη τα οποία με Κοινή Υπουργική Απόφαση (Στουρνάρα και Κεδίκογλου) προορίζονται για το υπ. Δημόσιας Τάξεως και τις ανάγκες υποδοχής των αλλοδαπών έχοντας προκαλέσει κύματα κινητοποιήσεων από τα σωματεία.

    ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ ΑΛΛΗΤΕΣ

    Λεφτά υπάρχουν... για τη στρωμένη με γαλάζιο χαλί νέα σταδιοδρομία της Ανθής στην Ελλάδα της κρίσης και στην ΕΡΤ των κομμένων μισθών, επιδομάτων, συμβασιούχων και ενοχλητικών φωνών.

    Ετσι, μπορεί η διοίκηση της ΕΡΤ να ανακοινώνει τον μισθό της κ. Σαλαγκούδη (3.500 € μεικτά)..


    Το Δ.Σ. ενέκρινε την εκτέλεση παραγωγής της εκπομπής με τίτλο «Μεσογείων 136» στις 11/12 μετά από εισήγηση του γενικού διευθυντή Ενημέρωσης, δηλαδή του Αιμ. Λιάτσου και όχι του γενικού διευθυντή Τηλεόρασης Κ. Σπυρόπουλου (πριν αποπεμφθεί).

    Αρα η εκπομπή είναι ενημερωτική και όχι ψυχαγωγική. Ε και; Θα αναρωτηθεί κανείς. Από πότε όμως η ενημέρωση και μάλιστα η καθημερινή ανατίθεται σε εξωτερική εταιρεία παραγωγής «TVE Τηλεοπτικές Επιχειρήσεις Α.Β.Ε.Ε.» κάνοντας χρήση εξωτερικών δημοσιογράφων (προφανώς), οι οποίοι στην καλύτερη περίπτωση αμείβονται με 600 € μεικτά τον μήνα δημιουργώντας κλίμα αθέμιτου ανταγωνισμού για τους αορίστου χρόνου και φυσικά τους συμβασιούχους ορισμένου χρόνου στην ΕΡΤ;

    ΞΑΝΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ ΑΛΛΗΤΕΣ...ΡΕ ΣΤΟ ΑΝΤΙΝΙΟΥΣ ΓΑΝΙΕΣΤΕ ΟΛΟΙ; ΜΟΥΓΚΑ ΕΕΕΕ.ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση