GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι πιτσιρικάδες Μέσι, Τσάβι κ' Πουγιόλ

Οι πιτσιρικάδες Μέσι, Τσάβι κ' Πουγιόλ  Με αφορμή την ανανέωση των συμβολαίων τους με την ομάδα της Μπαρτσελόνα, οι «μπλαουγκράνα» ...

Οι πιτσιρικάδες Μέσι, Τσάβι κ' Πουγιόλ 

Με αφορμή την ανανέωση των συμβολαίων τους με την ομάδα της Μπαρτσελόνα, οι «μπλαουγκράνα» ανέβασαν στην επίσημη σελίδα της ομάδας μία φωτογραφία στην οποία απεικονίζονται σε νεαρή ηλικία οι Μέσι, Τσάβι και Πουγιόλ.
Συγκεκριμένα η Μπαρτσελόνα δημοσίευσε μία φωτογραφία με τα πρώτα ποδοσφαιρικά δελτία των σημερινών αστέρων της ομάδας με τις διαφορές ειδικά σε Μέσι και Τσάβι να είναι κάτι παραπάνω από ορατές.
Το δελτίο του Λιονέλ Μέσι είναι από το 2001, εκείνο του Πουγιόλ από το 1995 και αυτό του γηραιότερου Τσάβι από το 1991, αυτό πολύ απλά σημαίνει ότι Μέσι απεικονίζεται σε ηλικία 13 ετών, ο Πουγιόλ σε ηλικία 17 ετών και ο Τσάβι στην τρυφερή ηλικία των 12.

Πηγή: sentragoal.gr

Πηγη: enikos.gr

1 σχόλιο

  1. Οι ομαδες κτίζονται με δουλεια στην υποδομή και τις ακαδημιες.

    Οι δικοι μας παραγοντες στηριζονται σε λεγεωναριους και μισθοφορους συνταξιούχους ποδοσφαιριστες προσφεροντας τους το πριν την συνταξη εφαπαξ τους και δειχνωντας βιντεο από τα νιατα τους όταν ηταν στα καλυτερα τους.

    Μερικοί ακόμα αναρωτιούνται γιατι δεν εχουμε ποδοσφαιρο, πως να εχουμε αφου εχουμε θαψει ότι ταλεντο και αν υπηρχε παίρνωντας ποδοσφαιριστες του απόλυτου τιποτε και με μοναδικο κριτηριο την χωρα καταγωγης του αν είναι ποδοσφαιρομανα ή δεν ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση