GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Κ. Μαρκόπουλος τα βάζει τώρα και με το διαδίκτυο!...

Ο Κώστας Μαρκόπουλος, μιλώντας στο κρατικό ραδιόφωνο, αναφέρθηκε στους λόγους για τους οποίους οδηγήθηκε στην έξοδο από τους Ανεξάρτητους...

Ο Κώστας Μαρκόπουλος, μιλώντας στο κρατικό ραδιόφωνο, αναφέρθηκε στους λόγους για τους οποίους οδηγήθηκε στην έξοδο από τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Κι ένα από τα -απαξιωτικά για το διαδίκτυο- επιχειρήματά του ήταν ότι ο Π. Καμμένος χάνεται και υπακούει σε εντολές από τον απρόσωπο κόσμο του διαδικτύου...
Είπε ακριβώς:
"Ολοι εμείς που ένας- ένας φεύγουμε, έχουμε την ίδια πικρή γεύση, ενός πολύ μεγάλου και σοβαρού πολιτικού ελλείμματος, ενός ελλείμματος πολιτικής παιδείας, ενός ελλείμματος οργανωτικότητας και μιας χαοτικής κατάστασης που επικρατεί, για την οποία, δεν μπορούμε πλέον να ξοδέψουμε άλλο από το μικρό, ταπεινό, προσωπικό μας πολιτικό κεφάλαιο, για να στηρίξουμε τον Πάνο Καμένο, ο οποίος δεν εννοεί να συνειδητοποιήσει τον ρόλο του και με υπευθυνότητα να συμπεριφερθεί ως ένα νέο κίνημα, το οποίο ασκεί αντιπολίτευση στην πολιτική του μνημονίου και δικαίως βεβαίως, γιατί το μνημόνιο έχει αποτύχει...
Δεν πήγαινε άλλο με τον Πάνο Καμένο, ο οποίος εννοεί να συμπεριφέρεται σαν βουλευτής της Β Αθήνας, με αφόρητο λαϊκισμό από τη μια πλευρά και από την άλλη πλευρά, να ζει σε έναν περίεργο απρόσωπο κόσμο του διαδικτύου, να υπακούει στις εντολές και στις ανώνυμες, ανθρώπων που δεν ξέρουμε καν, αν μας ψήφισαν…»

3 σχόλια

  1. ...ΚΑΙ ΕΝΩ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ (ΥΠ)ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ...ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ
    50 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ Χ Ρ Ε Ο Σ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ Ο ΓΚΑΒΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΚΑΙ Η ΤΡΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥΣ!!!
    ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΕΙΩΤΟ ΒΕΒΑΙΑ !!!
    ΑΜΕΣΗ ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΗΝ Ε.Ε. !!!
    ΑΜΕΣΗ ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΝΩ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΥΠΑΚΟΥΕΙ ; ΓΙΑΤΙ Η ΦΥΓΗ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΩΝ ΑΝΕΛ, ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΣΚΛΗΡΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ, ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΑΝ ΤΑ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΡΝΑ ΜΑΥΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΔΗΛΑΔΗ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΑ, ΒΑΖΕΙ ΣΕ ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

    ΑΡΑ, Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΨΑΓΜΕΝΟΣ, ΛΟΓΙΚΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΜΕ ΚΑΛΟ ΜΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΩΣ ΥΠΟΠΤΕΣ.

    ΑΝ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ, ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΣΤΗ ΔΕΗ, ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΘΑ ΕΝΙΣΧΥΘΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΕΝΩ Η ΝΔ, ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Η ΔΗΜΑΡ ( ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΟΜΜΑΤΑ ) ΘΑ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΘΟΥΝ ΕΤΙ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυστυχώς για εσας κυριε Μαρκοπουλε αυτο που λετε περι πολιτικού κεφαλαίου, το αποκτησατε σε κομματα στρουγκες όπου ο καθε τυχαρπαστος ψευτης επιλεγμενο ρεμαλι συμφεροντων γινεται αρχηγός και εχει το δικαίωμα να σας επιβάλει κομματικη πειθαρχία σε ολα τα πρόβατα και όποιο διαφωνει να το πεταει στο σκουπιδοτενεκε. Αυτό για εσας απο ότι αντιλαμβανομαι δεν ειναι λαικισμός αλλα πολιτική ευφυια και πολιτικη πραξη υπευθυνου ανδρός!!! Οταν λοιπον σας διεγραψαν μαζικα δεν ακουσα να καταφερεστε στο προσωπο που σας αντιμετωπισε σαν σκουπιδια και έφτυσε αυτο που υπαγορευσε η συνειδηση σας και όχι η κομματικη σας ιδιοτητα τους ιδιους χαρακτηρισμούς που απευθυνατε στον Πανο Καμμενο, αλλα αναφερθηκατε στην στρουγκα και ότι η στρουγκα άλλαξε!!! Για πολιτικό κεφαλαίο μιλάτε πραγματικά είναι αξιο απορίας όταν στις αποψεις σας έχετε δυο μετρα και δυο σταθμά.
    Αν πραγματικά πιστευατε στο κόμμα των ΑΝΕΛ οι πραξεις και η συμπεριφορά σας θα ηταν διαφορετική.
    Σε ενα κομμα πάντοτε υπαρχουν διαφορετικές θεσεις και απόψεις των στελεχων και αυτο σημαινει ελευθερια εκφρασης. Όλες οι αντιθεσεις συζητωνται στα αρμόδια όργανα προσπαθωντας να καταληξουν σε κοινες θεσεις και απόψεις έναντι του κοινής θεσης που εχει εκφρασει το κομμα δημοσια στον λαό και στους ψηφοφορους του. Εσεις προτιμησατε να εκφρασετε την διαφωνια σας με το να φευγετε ενας ενας κατηγορωντας μεχρι χθες αυτον που συνεργαστηκατε οικειοθελώς και οτι σαν μικρα παιδια εξαπατηθηκατε!!! δεν νομιζετε οτι αυτη η θεση υποβιβαζει τουλαχιστον το δικο σας επιπεδο νοημοσυνης και μετα του λαού που απευθυνεστε;
    Προσωπικά δεν με ενδιαφερει τι θα κανει ο κυριος Καμμενος ή το κομμα του αλλα πραγματικά αισθανομαι ηλιθιος όταν βλεπω ανθρωπους σαν και εσας να ισχυριζεστε παιδαριωδεις δικαιολογιες για να δικαιολογήσετε κατι που ειναι οφθαλμοφανές σε όλους μας.
    Εν τοιαυτη περιπτώσει ιδου η Ροδος ιδου και το πηδημα καταθεστε το πολιτικο κεφαλαιο που επικαλειστε στον λαό για να δουμε την ανταμοιβη και την αξία του.
    Πληροφοριακά ιστορικά κανενα τετοιου ειδους κεφαλαιο δεν ευδοκιμησε απαξιωθηκε και πεταχτηκε στην φωτια οποτε εκείνο που τελικα θα γίνει ειναι ενας εντυπωσιακός συμβιβσμός με τον τσομπανη της στρουγκας που φυγατε και σαν καλα προβατα θα παρετε το γνωστο μονοπατι της γνωστης σας στρουγκας που δεν διεπεται απο λαικισμό αλλα από ακρατο ψευδος κομπινα απάτη και λαμογια.
    ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΤΥΧΗ.....
    ΑΛΕΞ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση