GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Ακόμη δεν είδατε τον καλύτερο Φέτελ»

Δυνατότητες χωρίς ταβάνι έχει ο Σεμπάστιαν Φέτελ σύμφωνα με το αφεντικό της Red Bull, Κρίστιαν Χόρνερ. Ο γερμανός πιλότος έγινε ο νεότερ...

Δυνατότητες χωρίς ταβάνι έχει ο Σεμπάστιαν Φέτελ σύμφωνα με το αφεντικό της Red Bull, Κρίστιαν Χόρνερ. Ο γερμανός πιλότος έγινε ο νεότερος με τρεις τίτλους στη Formula 1 στα 25 του χρόνια και ήδη οι συγκρίσεις έχουν αρχίσει με τον συμπατριώτη του, Μίχαελ Σουμάχερ.
«Είναι δύσκολο κάποιος να φτάσει τα επιτεύγματα του Σουμάχερ, με 91 νίκες και επτά πρωταθλήματα. Ο Σεμπάστιαν είναι 25 χρονών κι έχει τρία πρωταθλήματα, 26 νίκες και 34 pole positions, περισσότερες από 40 θέσεις στο βάθρο… μία εξαιρετική πορεία ως τώρα. Είμαι σίγουρος πως θα συνεχίσει να εξελίσσεται και να γίνεται καλύτερος. Ακόμη δεν έχουμε δει τον καλύτερο Φέτελ. Μόνο ο χρόνος θα δείξει τι είναι ικανός να πετύχει», τόνισε ο Χόρνερ.
Όσο για τις αυξημένες απαιτήσεις από τη Red Bull την επόμενη σεζόν, είπε: «Θα εφαρμόσουμε όσα διδαχτήκαμε από τα τελευταία τρία χρόνια και ειδικά από την τελευταία σεζόν. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε αξιόλογες ομάδες και δεν θα κοιμηθούμε στη διάρκεια του χειμώνα. Θα πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να βελτιώσουμε το μονοθέσιο. Πάντα ανεβαίνει ο πήχης, δεν κατεβαίνει ποτέ. Το φετινό πρωτάθλημα ήταν το δυσκολότερο από τα τρία που κατακτήσαμε. Θα πρέπει να δείξουμε χαρακτήρα σαν ομάδα για να διεκδικήσουμε ξανά το πρωτάθλημα σε οδηγούς και κατασκευαστές. Έχουμε την κατάλληλη υποδομή για να τα καταφέρουμε».
Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση