GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι ζήτησε να μάθει η Όλγα Κεφαλογιάννη από τον π. δήμαρχο της Νέας Υόρκης

Πυροδοτώντας εκ νέου τις φήμες για το ενδιαφέρον που φέρεται να έχει για τον...


Πυροδοτώντας εκ νέου τις φήμες για το ενδιαφέρον που φέρεται να έχει για τον...Δήμο Αθηναίων, η Όλγα Κεφαλογιάννη στην τελευταία της επίσκεψη στις ΗΠΑ επέλεξε να δει τον πρώην δήμαρχο της Νέας Υόρκης – τον άνθρωπο που χειρίστηκε το σοκ της επίθεσης στους Δίδυμους Πύργους.
Αν και η επίσκεψη στις ΗΠΑ είχε σχέση με το χαρτοφυλάκιο της – ενίσχυση τουριστικού ενδιαφέροντος για την Ελλάδα- η Όλγα Κεφαλογιάννη επεδίωξε να δει τον θρυλικό δήμαρχο της Νέας Υόρκη Ρούντολφ Τζουλιάνι. Το ενδιαφέρον είναι πως η συζήτησή τους επικεντρώθηκε – σύμφωνα με τις επίσημες πληροφορίες- στην ασφάλεια, την εγκληματικότητα και την διαχείριση κρίσεων.
Δεν ξέρουμε αν υπάρχουν κάποιες πληροφορίες που ανησυχούν την Υπουργό και γιαυτό έσπευσε να μάθει από την εμπειρία του πιο αναγνωρίσιμου δημάρχου στον κόσμο. Πάντως ,το μόνο βέβαιο είναι πως η ασφάλεια και η εγκληματικότητα στην Αθήνα αποτελούν τα μεγάλα τραύματα στην εικόνα και την καθημερινότητα της πόλης: θέματα που πρέπει να απασχολούν κάθε μέλος της κυβέρνησης, αλλά κυρίως τον Δήμαρχο της πόλης.
Σημειώνεται ότι το όνομα της κα. Κεφαλογιάννη συνεχίζει να ακούγεται ως πιθανόν υποψήφιο για τη δημαρχία, αν και εσχάτως ακούγεται πως πολλοί προτείνουν την Αλεξία Έβερτ για τον πρώτο δήμο της χώρας. Υπενθυμίζουμε ότι ο Γιώργος Καμίνης έχει ήδη ανακοινώσει ότι θα διεκδικήσει εκ νέου τη δημαρχία της Αθήνας.

1 σχόλιο

  1. Βρε άθλιοι τύποι ... ΔΥΜΑΡ--ΤΟ ΠΑΣΟΚ--ΤΗΝ ΝΔ.. κόψατε ρε με πράξει νομοθετικού περιεχομένου το ΕΚΑΣ απο τα ΑΜΕΑ που έχουν περάσει από ΤΑ ΚΕ.ΠΑ και έχουν ΜΟΝΟ εισόδημα 450 ευρώ!! Και δεν φτάνει αυτό έδιναν 100 ευρώ σε φάρμακα με το 10% και αμέσως εκτός ΕΚΑΣ τους πάτε στο 25% δηλαδή στα 250 ευρώ!!!!

    ..ΕΓΩ ΘΑ ΚΛΈΨΩ..ΚΑΙ ΑΣ ΜΕ ΠΑΤΈ ΦΥΛΑΚΉ ..ΑΝ ΜΕ ΜΠΡΩΛΑΒΕΤΑΙ...ΡΕ ΗΛΊΘΙΟΙ ΕΧΩ ΑΝΉΛΙΚΟ ΠΑΙΔΊ..

    ΡΕ ΗΛΊΘΙΟΙ ΒΆΛΕΤΕ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΙΚΆ ΚΡΙΤΉΡΙΑ, ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΆ ΟΤΙ ΣΚΑΤΆ ΘΈΛΕΤΕ...ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ;

    Μπούντζουκας Τηλέμαχος Ηράκλειο Κρήτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση