GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Χυδαία επιχείρηση η εμπλοκή του ονόματος της μητέρας μου»

Την αντίδραση του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου και της μητέρας του, Μαργαρίτας, προκάλεσαν δημοσιεύματα στον κυριακάτικο Τύπο τ...

Την αντίδραση του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου και της μητέρας του, Μαργαρίτας, προκάλεσαν δημοσιεύματα στον κυριακάτικο Τύπο τα οποία φέρουν την κ. Παπανδρέου να εμπλέκεται στην υπόθεση της «λίστας Λαγκάρντ».
Στη δήλωση του, ο κ. Παπανδρέου τονίζει ότι τα δημοσιεύματα «είναι προφανές ότι στοχεύουν εμένα και την πολιτική που άσκησα απέναντι σε πάσης φύσεως πολιτικές και ιδιοτελείς σκοπιμότητες», η δε κ. Παπανδρέου αναφέρει στη δήλωσή της ότι «από εδώ και μπρος η Δικαιοσύνη θα έχει το λόγο».
Αναλυτικά η δήλωση του κ. Παπανδρέου:
«Τα δημοσιεύματα στα οποία παραπέμπουν πρωτοσέλιδοι τίτλοι των εφημερίδων Βήμα και Πρώτο Θέμα, στα φύλλα της 2ας Δεκεμβρίου 2012, είναι προφανές ότι στοχεύουν εμένα και την πολιτική που άσκησα απέναντι σε πάσης φύσεως πολιτικές και ιδιοτελείς σκοπιμότητες. Παλεύοντας για μια Ελλάδα παραγωγική και ελεύθερη από δουλείες, από πελατειακές αντιλήψεις, νοοτροπίες και συμπεριφορές. Παλεύοντας απέναντι σε ό,τι μας οδήγησε στην Ελλάδα του 2009.
Πρόκειται για μια χυδαία επιχείρηση, η οποία προωθείται από όσους “άκουσαν”, όσους διοχέτευσαν και τελικώς όσους δημοσιεύουν -και με τον τρόπο που το κάνουν- φήμες χωρίς στοιχεία, χωρίς προηγούμενη έρευνα.
Όμως, αποκαλύπτουν εαυτούς. Όλοι πλέον καταλαβαίνουν ότι συγκεκριμένα κατεστημένα συμφέροντα, που παρασιτούν εις βάρος της χώρας, σχεδιάζουν και υλοποιούν συστηματικές επιχειρήσεις συκοφαντίας εναντίον μου.
Προφανώς, επειδή φοβούνται πως ό,τι και να κάνουν, όποιο ψέμα και να πουν, όσο και να με χτυπήσουν, θα με βρίσκουν σταθερά απέναντι τους. Ότι δεν θα με λυγίσουν. Καλά κάνουν και φοβούνται».
Αναλυτικά η δήλωση της κ. Παπανδρέου:
«Oι υπεύθυνοι των εφημερίδων Βήμα και Πρώτο Θέμα έχουν την εμπειρία να γνωρίζουν ότι, όφειλαν να μου υποβάλουν μια απλή έστω ερώτηση, να διερευνήσουν την υπόθεση πριν δημοσιοποιήσουν οτιδήποτε. Να παρουσιάσουν λόγο και αντίλογο. ‘Ανανδροι, ανήθικοι, δεν το έπραξαν.
Είναι δυνατόν να δημιουργούνται πρωτοσέλιδα με βάση το ψέμα και την διαβολή; Γιατί τόσα ψέματα; Γιατί τόσες επιθέσεις; Ίσως επειδή δεν υπέκυψε ποτέ η οικογένειά μου στις επιδιώξεις και στα ισχυρά κατεστημένα συμφέροντα του τόπου.
Δεν έσκυψε ποτέ σε εκείνους που μου επιτίθενται σήμερα. Ίσως επειδή παρά τα κτυπήματα τόσους μήνες τώρα, το όνομα Παπανδρέου ακόμη ζει. Σημειώνω με περηφάνια ότι και οι τρεις πρωθυπουργοί – Γεώργιος, Ανδρέας, Γιώργος – συγκρούστηκαν με τα παρασιτικά κατεστημένα συμφέροντα. Θα συνεχίσουμε να αντιστεκόμαστε με μεγαλύτερη πίστη στις αρχές μας, τις αξίες μας, στη δημοκρατία.
Εμείς αγωνιστήκαμε, συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε και θα αγωνιζόμαστε για όλα αυτά. Εκείνοι, συνεχίζουν να πωλούν σε λαδωμένα φύλλα την Πατρίδα και τη Δημοκρατία. Από δω και μπρος η Δικαιοσύνη θα έχει το λόγο.

6 σχόλια

  1. Άκου κουράδα Βενιζέλο εσύ και οι όμοιοι σου ΚΑΤΑΣΤΡΈΨΑΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ...

    ΕΊΣΤΕ ΟΜΩΣ ΤΌΣΟ ΒΡΩΜΕΡΆ ΥΠΟΚΕΊΜΕΝΑ που δεν θα διστάσετε να βάλετε την χώρα σε εμφύλιο ...

    ΛΕΣ θα φέρεις στην βουλή θέμα για την Χρυσή Αυγή: Ποιος έχει γράψει αυτό το σενάριο; Είναι η δεν δεν είναι ψηφισμένοι όλοι από τον ΛΑΟ;

    Αν δεν τους θέλετε στην Βουλή πείτε τα επιχειρήματα σας στον ΛΑΟ ΚΑΙ κατεβείτε σε εκλογές αν αντέχετε την βάσανο...

    Όμως ως βρομιάρηδες που είστε θέλετε να πετάξετε την μπάλα στην ΑΡΙΣΤΕΡΑ !για να βγαίνουν μετά το φερέφωνα σας--Αδωνις-Ντινοπουλος~Βουλτεψη~Γιακουματος~
    Μαργαρίτης~Μπιστης~ και όλο το ΚΑΚΌ συναπάντημα να λέει... Βλέπετε ο Σύριζα, ο Καμμένος ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ..και θα βρείτε και άλλους συμπαραστάτες μίσους αγνούς ΑΡΙΣΤΕΡΟΎΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΆΛΕΤΕ ΣΤΟΝ ΕΜΦΎΛΙΟ ΠΟΥ ΤΌΣΟ ΕΠΙΘΥΜΗΤΈ, ώστε όλα να ξεπλυθούν με ΑΊΜΑ ΑΘΏΩΝ και εσείς όλοι να γελάτε....

    Βολταίρος,ΕΙΠΕ

    Διαφωνώ με ό,τι λες, αλλά θα υπερασπισθώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες.

    ΧΟΝΤΡΈ ΚΆΤΣΕ ΚΑΛΑ ......ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΆΚΙΑ ΣΟΥ..


    Η Ο.Π.Λ.Α..ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΕ ΝΑ ΈΧΕΤΕ ΜΙΑ ΈΝΤΙΜΗ ΔΙΚΉ...

    ΜΗ ΜΑΣΗΣΟΥΝ ΕΚΕΊ ΣΤΟΝ ΣΤΥΡΙΖΑ~~Κ.Κ.Ε~~~ΑΝΕΞΆΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ..Ο ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΊΝΑΙ ΈΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΉΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΎΝ... ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΉ ΑΥΓΗ ΑΣ ΠΡΟΣΈΞΕΙ ΤΗΝ ΠΑΓΊΔΑ..


    Η Ο.Π.Λ.Α.. ΘΈΛΕΙ ΟΙ ΝΕΝΕΚΟΙ ΝΑ ΈΧΟΥΝ ΜΙΑ ΈΝΤΙΜΗ ΔΙΚΉ... ΑΣ ΤΟ ΔΕΧΤΟΎΝ ΌΣΟ ΕΊΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΩΣ ΔΏΡΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτη η πουστογρια μαμμυ του ηλιθιου βλακογιοργο,ειναι προεδρος σε καμμια 100στη ΜΚΟ απο οπου σουφρωσε εκατομμυρια ευρω..

    Ξοδεψε σε πλαστικες,τορναρισματα αλλα τα λεφτα ειναι πολλα Αρη.

    Τι τακανε ? ΠΟΥ ΤΑΧΕΙ????

    Φυσικα υπαρχουν και τα 150 εκατ δολλαρια που τσεπωσε απο τον ελληνοπολωνο μινεικο παπανδρεου για να του δωσει διαζυγιο..

    Να συλληφθει και να δικαστει για αποδοχη προιοντων εγκληματος και να της κατασχεθουν ΟΛΑ τα περιουσιακα στοιχεια που εχει..

    σκυλα που μας εχεις ζαλισει καριολα πατσογρια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Ψυχάρης ζήλωσε τη δόξα των Δημητρίου και Χρήστου Λαμπράκη που ανεβοκατέβαζαν κυβερνήσεις κατά τα συμφέροντά τους.
    Από κοντά και το λαμόγιο, πλην χαρισματικός, Θέμος Αναστασιάδης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ

    ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΩΘΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ.

    ΠΑΣΟΚ ΤΕΛΟΣ

    ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΝΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΝΑ ΕΠΙΠΛΕΥΣΟΥΝ

    ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΤΕΛΗ ΚΑΙ Ο ΣΑΜΠΙ ΜΙΟΝΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟΣ Ο

    ΣΑΜΠΙ ΜΙΟΝΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΗ ΟΙ ΔΥΟ ΑΧΡΕΙΟΙ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΨΥΧΑΡΗΣ ΚΑΙ ΘΕΜΟΣ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση