GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η απάντηση των ΑΝ.ΕΛ. στον Γ.Μουρούτη για το Σκοπιανό

Η απάντηση των ΑΝ.ΕΛ. στον Γ.Μουρούτη για το Σκοπιανό «O πρωθυπουργός οφείλει να πάψει να κρύβεται και να προσέλθει στο βήμα της Βουλής...

Η απάντηση των ΑΝ.ΕΛ. στον Γ.Μουρούτη για το Σκοπιανό

«O πρωθυπουργός οφείλει να πάψει να κρύβεται και να προσέλθει στο βήμα της Βουλής, και να απαντήσει στην σχετική επίκαιρη ερώτηση για το Σκοπιανό, την οποία ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος του έχει υποβάλλει πέντε συνολικά φορές», αναφέρει σε ανακοίνωσή του, ο Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού Γ. Μοίρας.
Αναφερόμενος στην χθεσινοβραδινή παρέμβαση του  κ. Γιώργου Μουρούτη, διευθυντή του γραφείου τύπου του πρωθυπουργού, για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων, ο κ. Μοίρας αναφέρει στην ανακοίνωση ότι  «η χθεσινοβραδινή παρέμβαση μέσω social media του επικεφαλής Τύπου του Μεγάρου Μαξίμου ενισχύει καθοριστικά την επιβεβαίωση της άποψης ότι πίσω από τις αποχωρήσεις από τους Ανεξάρτητους Έλληνες  και τις δήθεν πολιτικές καταγγελίες, βρίσκεται ο ίδιος ο πρωθυπουργός».
«Κατά τ’ άλλα, ενώ ο κ. Σαμαράς υποτίθεται ότι διαπραγματεύεται, με όση ισχύ μπορεί να διαθέτει ένας πρωθυπουργός που ‘χει παραδώσει σημαντικό μέρος της εθνικής μας κυριαρχίας,  απλά και μόνο την έκταση της χρήσης του όρου Μακεδονία από τα Σκόπια», συνεχίζει η ανακοίνωση, «ο επικεφαλής Τύπου που έχει ορίσει, καλεί τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ να δώσουμε το δικό μας στίγμα για το Σκοπιανό».

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Μουρούτης σε χθεσινή του αναφορά στο λογαριασμό του στο Twitter, είχε αναφέρει ότι «έμειναν μόνον οι προσανατολισμένοι προς ΣΥΡΙΖΑ στους Ανεξάρτητους Έλληνες και έτσι εξηγείται η απροθυμία τους να εκδώσουν ανακοίνωση για τις δηλώσεις Γαιτάνη, κρίμα…»




Πηγη: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση