GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Αιγύπτιοι, βγείτε και πάλι στους δρόμους»

Το Εθνικό Μέτωπο Σωτηρίας της αιγυπτιακής αντιπολίτευσης απηύθυνε έκκληση για διαδηλώσεις, την Τρίτη, στην πλατεία Ταχρίρ του Καΐρου αλλ...

Το Εθνικό Μέτωπο Σωτηρίας της αιγυπτιακής αντιπολίτευσης απηύθυνε έκκληση για διαδηλώσεις, την Τρίτη, στην πλατεία Ταχρίρ του Καΐρου αλλά και αλλού, ενάντια σε αυτό που χαρακτήρισε ως παράνομο σχέδιο Συντάγματος της χώρας.
«Το Εθνικό Μέτωπο Σωτηρίας καταδικάζει την ανεύθυνη πράξη του προέδρου Μοχάμεντ Μόρσι να προκηρύξει Δημοψήφισμα για ένα παράνομο Σύνταγμα που απορρίπτεται από ένα μεγάλο τμήμα του λαού του», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο συνασπισμός της αντιπολίτευσης μετά την πραγματοποίηση έκτακτης συνόδου.

  Ο συνασπισμός αποτελείται από αριστερούς, φιλελεύθερους και σοσιαλιστικούς πολιτικούς σχηματισμούς που συσπειρώθηκαν εναντίον του διατάγματος της 22ας Νοεμβρίου του Μόρσι, που επεκτείνει τις εξουσίες του και τον προστατεύει από τον δικαστικό έλεγχο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση