GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παναγιώταρος: Ο Βενιζέλος είναι μπουχέσας! (βίντεο)...

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος μίλησε στα εγκαίνια των γραφείων του κόμματος στην Κομοτηνή, αποκαλώντας τον πρόεδ...


Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρος μίλησε στα εγκαίνια των γραφείων του κόμματος στην Κομοτηνή, αποκαλώντας τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Ευαγγελο Βενιζέλο… μπουχέσα.
Ο Παναγιώταρος τον αποκάλεσε έτσι με αφορμή τις πρωτοβουλίες του κ. Βενιζέλου να θέσει εκτός νόμου τη Χρυσή Αυγή.
Παράλληλα αποκάλεσε και «μούλους» και «μογγόλους» τους μουσουλμάνους που υψώνουν όπως είπε σημαία της Δημοκρατίας Δυτικής Θράκης. «Εμείς πάντα κοιτάμε προς την την Αγιά Σοφιά και την Κωνσταντινούπολη», είπε απευθυνόμενος στου συγκεντρωμένους.
Αμέσως μετά, ο άλλος βουλευτής του κόμματος, Γιάννης Λαγός, είπε ότι «η Χρυσή Αυγή δεν καταλαβαίνει από τίποτε. Είχαμε ξεκινήσει πολλές εκατοντάδες χιλιάδες τώρα και αύριο θα είμαστε κάτι χειρότερο ακόμα γι’ αυτούς, εφιάλτης που θα μας βλέπουν μπροστά τους».
Δείτε το βίντεο

6 σχόλια

  1. Κόψε μάπα και βγάλε συμπέρασμα ! Είπε ο κόκορας τον πετεινό κεφάλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα θέλεις να πεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από πού τόσκασε ο σκατοβούβαλος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με τις βρισιές του κάθε φουσκωτού, λύνεται κανένα πρόβλημα; Και αυτός έχει δει τον εαυτό του στον καθρέφτη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΟΝΟ ΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΕΣ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.........ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΙΟΡΙΣΜΟ, ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ" ΠΟΥΣΤΟΕΛΛΗΝΕΣ ΤΕΛΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 9.53 Πλάκωσαν οι Ελληναράδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση