GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αντί για εισιτήριο, τρόφιμα

Αντί για εισιτήριο, τρόφιμα  Θεατρική παράσταση με φιλανθρωπικό σκοπό σήμερα στο δήμο Κορδελιού – Ευόσμου για την ενίσχυση και συμπαράσ...

Αντί για εισιτήριο, τρόφιμα 

Θεατρική παράσταση με φιλανθρωπικό σκοπό σήμερα στο δήμο Κορδελιού – Ευόσμου για την ενίσχυση και συμπαράσταση άπορων οικογενειών του δήμου.
Ειδικότερα, η θεατρική ομάδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου παρουσιάζει σήμερα, Κυριακή 23 Δεκεμβρίου στις 9 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου το έργο «Ποια Ελένη;» των Ρέππα – Παπαθανασίου, κάνοντας έκκληση στο κόσμο που θα προσέλθει για να παρακολουθήσει την παράσταση, αντί για εισιτήριο να προσφέρει τρόφιμα τα οποία θα διατεθούν στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.
Τα τρόφιμα που θα προσφερθούν αντί εισιτηρίου, θα συγκεντρωθούν σε χώρους υποδοχής στην είσοδο του θεάτρου και στη συνέχεια θα διανεμηθούν σε άπορες οικογένειες, μετά από υπόδειξη των κοινωνικών υπηρεσιών του δήμου.

Πηγή: seleo.gr


Πηγη: enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση