GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξύπνησαν μνήμες

Όσο αξίζουν οι αγώνες των σημερινών, αγωνιστικών αυτοκινήτων, άλλο τόσο αξίζουν και οι… αναμετρήσεις παλαιών μοντέλων που έχουν γράψει ι...

Όσο αξίζουν οι αγώνες των σημερινών, αγωνιστικών αυτοκινήτων, άλλο τόσο αξίζουν και οι… αναμετρήσεις παλαιών μοντέλων που έχουν γράψει ιστορία στην αυτοκίνηση. Προ ημερών, πραγματοποιήθηκε ένας θαυμάσιος αγώνας με ιστορικά αυτοκίνητα, το 25ο χειμερινό ράλι ΦΙΛΠΑ, με τα πληρώματα να παρουσιάζουν πλούσιο θέαμα.
Με κατεύθυνση προς Καπανδρίτι μέσω παλαιάς Εθνικής οδού και διαμέσου Κάλαμου, Ωρωπού, Δήλεσι και Ριτσώνας, έφτασαν στο Λευκαντί Χαλκίδος για ανασυγκρότηση και γεύμα. Η ημέρα θύμιζε όλο και πιο πολύ χειμώνα, η θάλασσα λόγο της συννεφιάς γινόταν μελαγχολική βάζοντας έτσι τα πληρώματα σε διάθεση του Χειμερινού ράλι. Μετά από πέντε ειδικές διαδρομές ακριβείας τερμάτισαν στο ξενοδοχείο «Holidays in Evia».
Την Κυριακή, 2η ημέρα του αγώνα, τα αυτοκίνητα εκκίνησαν από το ξενοδοχείο κατευθυνόμενα προς Αθήνα με πέντε ακόμα ειδικές διαδρομές ακριβείας ενώ μία από αυτές αφορούσε την ανάβαση της θρυλικής Ριτσώνας.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση