GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μαριάς: Παραδειγματική τιμωρία

Μαριάς: Παραδειγματική τιμωρία  Την άμεση και παραδειγματική τιμωρία όσων παρανόμησαν στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ ζητάει με δήλωσή ...

Μαριάς: Παραδειγματική τιμωρία 
Την άμεση και παραδειγματική τιμωρία όσων παρανόμησαν στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ ζητάει με δήλωσή του ο Νότης Μαριάς.
"Το σήριαλ της λίστας Λαγκάρντ πρέπει να λάβει τέλος", τόνισε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων και πρόσθεσε: "Σε μια ευνομούμενη πολιτεία δεν θα μπορούσαν να κυκλοφορούν ελεύθεροι όσοι παρανόμησαν με τις πράξεις ή παραλείψεις τους στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.
Ο ελληνικός λαός απαιτεί άμεσα την παραδειγματική τους τιμωρία από τα αρμόδια κατά το Σύνταγμα δικαστήρια και τη δήμευση των περιουσιών τους."



Πηγη: enikos.gr

1 σχόλιο

  1. Βοήθεια από τη Ρωσία - Το άλλο με τον Τοτό το άκουσες, κ. Καημμένε;

    H Ρωσία δεν σχεδιάζει να χορηγήσει δάνειο ύψους 5 δισ. ευρώ στην Κύπρο, ξεκαθαρίζει ο Υφυπουργός Οικονομικών της χώρας Σεργκέι Στόρτσακ σε συνέντευξη του στο πρακτορείο Μπλούμπεργκ.

    Οι κίνδυνοι κατά τον ρώσο Υφυπουργό είναι μεγάλοι για ένα πιστωστή, εξηγώντας πως όποιος συμβάλει στη διαδικασία της χρηματοδότηση της Κύπρου για να βοηθήσει στην ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών της, θα αναλάβει ένα τεράστιο κίνδυνο.

    Αν και η χώρα του δεν αποκλείει συμμετοχή στο δάνειο για την Κύπρο, εντούτοις, ο Σεργκέι Στόρτσακ επεσήμανει ότι η Ρωσία δεν είναι απο τους κύριους πιστωτές, σημειώνοντας πως εάν διαμορφωθεί μία ομάδα δανειστών για την Κύπρο, αυτή θα πρέπει να έχει ως κύριο άξονα την ΕΕ.

    Οι διμερείς οικονομικές δανεισμού σε ξένα κράτη θα πρέπει να αντιμετωπίζονται ως μια εμπορική συναλλαγή, όπου ο πιστωτής αναμένει να αποπληρωθεί, ανέφερε ο ρώσος Υφιπουργός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση