GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Είστε η Αριστερά των σαλονιών!

Γράφει ο Δευκαλίωνας http://stoxasmos-politikh.blogspot.gr/ Δεν μας άφησαν οι αθεόφοβοι να ησυχάσουμε ούτε τις ημέρες των Χριστουγένν...

Γράφει ο Δευκαλίωνας
http://stoxasmos-politikh.blogspot.gr/

Δεν μας άφησαν οι αθεόφοβοι να ησυχάσουμε ούτε τις ημέρες των Χριστουγέννων. Λύσσαξαν με την τιμή του ρεύματος!
-  «Η τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος πρέπει να αυξηθεί 49%» μας είπε ο...
Πρόεδρος του ΔΣ της ΔΕΗ σε αρμόδια επιτροπή της Βουλής
- «Η τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος θα αυξηθεί 13%» αποφάσισε η ΡΑΕ ή δεν ξέρω ποια άλλη “ανεξάρτητη” επιτροπή που όμως είναι διορισμένη από το Υπουργείο Ανάπτυξης. Γιατί από το καλοκαίρι η ΔΕΗ θα είναι ελεύθερη να διαμορφώνει μόνη της την τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος!
Βγήκαν και τα κλασικά φιλομνημονιακά παπαγαλάκια στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και μας έπηξαν στην αρλούμπα. Ότι η ΔΕΗ είναι οικονομικά προβληματική εταιρεία, ότι μπαίνει μέσα κ.λπ.-κ.λπ.
Κανένας δεν είπε την αλήθεια!
Ότι η φιλομνημονιακή κυβέρνηση Σαμαρά είναι υποχρεωμένη να αυξήσει την τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος βάσει της μνημονιακής συμφωνίας που προηγήθηκε της περιβόητης δόσης των 52,5 δις ευρώ, που ήταν τελικά 49,1 δις ευρώ, τα οποία θα πέσουν στην πραγματική οικονομία σύμφωνα με την κυβερνητική προπαγάνδα του «ήρθαν τα λεφτά»!
Τώρα… το πραγματικό γεγονός ότι από αυτά τα 49,1 δις ευρώ περισσεύουν για την πραγματική οικονομία ελάχιστα χρήματα και ότι η φιλομνημονιακή προπαγάνδα της κυβέρνησης Σαμαρά κοροϊδεύει για μία ακόμα φορά την κοινή γνώμη, είναι μία άλλη υπόθεση (Δευκαλίωνας, 19 Δεκεμβρίου 2012 «Από Ιανουάριο πάλι θα έχουμε ΑΧ και ΒΑΧ»). Πάντως στις συμφωνίες της με την τρόικα η φιλομνημονιακή κυβέρνηση Σαμαρά είναι σπαθί! Η τιμή του ρεύματος θα αυξηθεί!
Με αφορμή αυτή την αύξηση στην τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος η στήλη θέλει να επανέλθει σε δύο άρθρα που είχε δημοσιεύσει σε ανύποπτους χρόνους. Στις 29 Οκτωβρίου 2012 «Μνημονιακοί "αριστεροί" δεν υπάρχουν» και στις 8 Νοεμβρίου 2012 «Μία χούφτα τέως ευρωκουμουνιστών και νυν νεοφιλελεύθερων οδηγεί την χώρα στην καταστροφή», η στήλη είχε στηλιτεύσει την στάση ενός τμήματος της αριστεράς που χρησιμοποιώντας αριστερή φρασεολογία στήριζε μέχρι θανάτου το μνημόνιο.
Γνωρίζαμε από τότε πρόσωπα και πράγματα. Απλώς κρίναμε ότι δεν ήταν εκείνη την χρονική στιγμή η κατάλληλη συγκυρία να φτάσουμε σε ονόματα. Όχι γιατί φοβόμαστε. Να είστε βέβαιοι ότι όταν κρίνουμε ότι ήρθε η ώρα των ονομαστικών αποκαλύψεων θα γελάσει ο κάθε πικραμένος, από την ασχετοσύνη μεταξύ άλλων των τέως αριστερών που συμμετέχουν σήμερα ως ακραιφνείς συντηρητικοί και νεοφιλελεύθεροι στην φιλομνημονιακή κυβέρνηση Σαμαρά και διαφεντεύουν το μέλλον των παιδιών μας.
Απλά θεωρήσαμε εκείνη την χρονική στιγμή ότι η συγκυρία δεν ήταν κατάλληλη γιατί περιμέναμε να ακολουθήσουν σε αυτήν την λογική και τα υπόλοιπα ααντιμνημονιακά μέσα μαζικής ενημέρωσης.
Με χαρά λοιπόν διαβάσαμε στο olympia το άρθρο με τίτλο: «Το ήθος του Κώστα Σημίτη ζει στην ΔΗΜΑΡ». Στο συγκεκριμένο λοιπόν άρθρο αποκαλύπτεται ότι η κ. Ουρανία Αικατερινάρη, Αναπληρώτρια Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΗ και αρμόδια για την Εποπτεία των Γενικών Διευθύνσεων Οικονομικών, Ανθρωπίνων Πόρων και Υποστηρικτικών Λειτουργιών είναι κόρη της Βουλευτού της ΔΗΜΑΡ κας Ασημίνας Ξυροτύρη-Αικατερινάρη. Στην παρατήρηση δε του καλοπροαίρετου μνημονιακού για την υπερεπάρκεια των τυπικών προσόντων της κας Αικατερινάρη, απαντάει και πάλι πολύ εύστοχα το σχετικό άρθρο: Το 90% των μηχανικών της χώρας έχει περίπου τα ίδια προσόντα!
Δηλαδή σε απλά Ελληνικά και σύμφωνα με όσα αναφέρει το άρθρο, η προϊστάμενη της Γενικής Διεύθυνσης Οικονομικών της ΔΕΗ είναι συγγενής Α΄ Βαθμού κοινοβουλευτικού στελέχους της ΔΗΜΑΡ. Οποιαδήποτε άλλο συμπέρασμα είναι ευθύνη των αναγνωστών της στήλης.
Η στήλη απλά θα υπενθυμίσει: Είστε η Αριστερά των σαλονιών!

* Φωτομοντάζ «Το Γρέκι»

1 σχόλιο

  1. Το σκάνδαλο δεν είναι ότι πήγε διακοπές στην Λατινική Αμερική ούτε είναι ποιος πλήρωσε το ταξίδι, το σκάνδαλο είναι ότι υπάρχει μαζί του συνεργείο της ΕΡΤ που το πληρώνουμε εμείς και ο ρόλος του είναι να μας πείθει με ρεπορτάζ ότι το ταξίδι αυτό δεν είναι Χριστουγεννιάτικες διακοπές!

    Ο τύπος είναι λουφαδόρος φοβερός, πάει δυο βδομάδες διακοπές στην Λατινική Αμερική και μετά μιας και θα είναι ….
    Εξουθενωμένος από τόσες συναντήσεις για το καλό της χώρας θα φύγει κάπου διακοπές για Πρωτοχρονιά!
    Έτσι δεν έκανε και το καλοκαίρι που έλειπε όλο τον Αύγουστο?

    Το ένα τρίτο των Ελλήνων θέλει αυτόν τον ανεύθυνο και ψευτράκο κοπανατζή για πρωθυπουργό ?

    Είμαστε φοβερός λαός ….

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση