GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άκουσαν τα "κάλαντα" της αστυνομίας

Άκουσαν τα "κάλαντα" της αστυνομίας Δύο 16χρονοι κι ένας 19χρονος συνελήφθησαν, κατηγορούμενοι για την ένοπλη ληστεία που ση...

Άκουσαν τα "κάλαντα" της αστυνομίας


Δύο 16χρονοι κι ένας 19χρονος συνελήφθησαν, κατηγορούμενοι για την ένοπλη ληστεία που σημειώθηκε, το πρωί, στην Καλαμαριά, σε βάρος τριών μαθητών που λέγανε τα κάλαντα.
Η Αστυνομία μετά από έρευνες εντόπισε και συνέλαβε τους δράστες. Οι νεαροί κατηγορούνται ότι λίγο μετά τις 9 το πρωί με την απειλή μαχαιριού άρπαξαν 25 ευρώ από τα 12χρονα θύματά τους, ποσό που είχαν συγκεντρώσει νωρίτερα ψάλλοντας τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Πηγη: enikos.gr

2 σχόλια

  1. PASOKOPRESS
    META XARAS DIAPISTONO OTI PAS GIA KLEISIMO TOU MAGAZIOU MAZI ME TO PASOK !!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σύλληψη για την επίθεση σε μέλη της Χρυσής Αυγής _________________

    Αντιεξουσιαστές, σύμφωνα με τις αρχές, οι δράστες Συνελήφθη σήμερα ο ένας εκ των φερόμενων ως αντιεξουσιαστών που επιτέθηκαν σε πέντε άτομα, μέλη της Χρυσής Αυγής, χθες το βράδυ στο...Βόλο.

    Οι έρευνες των Αρχών συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ενός ακόμη 26χρονου, αλλά και για την ταυτοποίηση και των υπολοίπων αγνώστων μέχρι στιγμής συνεργών τους που συμμετείχαν στην επίθεση. Ειδικότερα, ομάδα δεκαπέντε περίπου ατόμων επιτέθηκε σε πέντε άτομα, με σιδερογροθιές και καρέκλες, προκαλώντας σε έναν από αυτούς, ηλικίας 55 ετών, επικίνδυνε σωματικές βλάβες και πολλαπλά θλαστικά τραύματα στο πρόσωπο και το σώμα, ενώ σε άλλους δύο, ηλικίας 23 και 20 ετών, επιπόλαιους τραυματισμούς. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο και οι δύο τελευταίοι αποχώρησαν, αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ενώ ο 55χρονος νοσηλεύεται για προληπτικούς λόγους.

    Στο πλαίσιο των ερευνών που διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βόλου ένας 30χρονος, ο οποίος αναγνωρίσθηκε από τους παθόντες ως ένας από τους δράστες της εναντίον τους επίθεσης, εντοπίσθηκε και συνελήφθη σήμερα το πρωί.

    Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απρόκλητη και επικίνδυνη σωματική βλάβη, καθώς και για παραβίαση της νομοθεσίας Περί Όπλων.
    Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ενός ακόμη 26χρονου ημεδαπού, ο οποίος επίσης αναγνωρίσθηκε από τους παθόντες,
    αλλά και για την ταυτοποίηση και των υπολοίπων αγνώστων μέχρι στιγμής συνεργών τους που συμμετείχαν στην επίθεση.
    Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση