GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Διαζύγιο" παίρνουν Μουρίνιο και Ρεάλ

Η τελευταία σεζόν στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης θα είναι η φετινή για τον Ζοσέ Μουρίνιο όπως αποκαλύπτει σήμερα η Marca. Σύμφωνα με το ρεπ...

Η τελευταία σεζόν στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης θα είναι η φετινή για τον Ζοσέ Μουρίνιο όπως αποκαλύπτει σήμερα η Marca. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ισπανικής εφημερίδας, ο Πορτογάλος τεχνικός και ο Φλορεντίνο Πέρεθ έχουν συμφωνήσει πως θα προχωρήσουν σε «διαζύγιο» το καλοκαίρι.
Οι δύο πλευρές αν και είχαν ανανεώσει πρόσφατα τη συνεργασία τους μέχρι το 2016, κατέληξαν τώρα στο συμπέρασμα ότι ο κύκλος του 49χρονου προπονητή στη «βασίλισσα» έχει κλείσει και δεν μπορεί να συνεχιστεί τη νέα αγωνιστική περίοδο.
«Αυτοκτονία» θεωρεί, ο πρόεδρος των πρωταθλητών Ισπανίας, πως είναι η συνέχιση της συνεργασίας με τον Μουρίνιο μετά τις δηλώσεις και τις αποφάσεις που έχει πάρει τη φετινή σεζόν.
Οι λόγοι για τους οποίους έχουν φτάσει σε αυτή την κατάσταση οι σχέσεις του Μουρίνιο με τον Πέρεθ είναι: η υπόθεση του Ράμος, ο πόλεμος με τον προπονητή της β’ ομάδας του συλλόγου Αλμπέρτο Τορίλ, η ατμόσφαιρα που επικρατεί πλέον στο «Μπερναμπέου» σε κάθε ματς των «μερένχες» και τα άσχημα αποτελέσματα που ήρθαν αρκετά νωρίς τη φετινή σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση