GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η απάντηση του Πάριου στον Βαλάντη

Η απάντηση του Πάριου στον Βαλάντη Τη δική του απάντηση δίνει ο Γιάννης Πάριος στη δήλωση που έκανε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Βαλάντη...

Η απάντηση του Πάριου στον Βαλάντη
Τη δική του απάντηση δίνει ο Γιάννης Πάριος στη δήλωση που έκανε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Βαλάντης και προκάλεσε αντιδράσεις.
Ο Βαλάντης είχε δηλώσει χαρακτηριστικά στο περιοδικό "ΕΓΩ! Weekly": «Δεν μπορώ να βλέπω μεγάλους ηλικιακά ανθρώπους, όπως ο Πάριος και η Γαλάνη να τραγουδούν, όποιοι κι αν είναι»  και συγκεκριμένα είχε σχολιάσει για τον Γιάννη Πάριο:«Όχι, δεν θα τον έβλεπα πια! Τον έχω ακούσει, τον θαυμάζω, είναι από τους αγαπημένους μου τραγουδιστές. Θεωρώ ότι δεν έχει περάσει μεγαλύτερος Έλληνας τραγουδιστής από τον Πάριο, αλλά όλα έχουν κι ένα όριο. Μετράει η εικόνα και το όλο "πακέτο"».
O Γιάννης Πάριος δίνει την δική του απάντηση μέσω του koolnews: «Άντε, έφυγα εγώ, έφυγε η Χαρούλα... Έλα ρε φίλε να καλύψεις το κενό εσύ. Ποιος είσαι; Που τραγουδάς;» και συμπλήρωσε: "Τον ξέρω σαν χαρακτήρα, αυτόν που το είπε και είμαι σίγουρος πως το έχει μετανιώσει. Αλλά δεν μπορεί να το διορθώσει τώρα. Για αυτό δεν θέλω να ασχολούμαι με αυτό. Είναι καλό παιδί, είναι καλός τραγουδιστής σε αυτό που κάνει. Ποτέ δεν θα έβγαινα εγώ να πω για τον Μπιθικώτση ή τον Καζαντζίδη, «δεν είναι η ώρα να πάνε σπίτι τους;». Αν θέλεις, κάνε το με τον τρόπο σου, δεν είναι ανάγκη να το λες. Δεν υπάρχει αυτό που λέγανε παλιά «με φάγανε τα κυκλώματα». Ποια κυκλώματα; Εδώ δεν υπάρχουν ευθείες, πια».
Πηγή: koolnews.gr
Πηγη: enikos.gr

2 σχόλια

  1. Υπάρχουν αστερια αυτοφωτα και ετεροφωτα.

    Τα ετεροφωτα περιμενουν το φως κάποιου άλλου ενώ τα αυτοφωτα λαμπουν από μονα τους μεχρι την τελικη καταληξη τους.

    Τα αυτοφωτα προσδιοριζονται μεσα στο απέραντο συμπαν και που ειναι και που βρισκονται τα ετεροφωτα όταν το επιτρεπουν οι συνθηκες εμφανιζονται στο μεσο του πουθενα.

    Το ποιος είναι αυτοφωτος αστερας και ποιος ετεροφωτος αστερας μεταξυ Παριου και Βαλαντη ας το τοποθετησει ο καθενας απο μονος του.

    Αυτοί που βρίσκονται πάντα πίσω το μονο που μπορουν να κανουν είναι να περιγραφουν την καμπούρα των μπροστινων γιατι ποτε δεν βλεπουν την δικη τους. Περπατούν στα χναρια των πρωτων που ανοιγουν δρομους που ο ιδιος βρισκει ευκολα αφου δεν καταβαλει καμια προσπαθεια για να ανοιξει και αυτό πρωτον γιατι δεν εχει ικανοτητες και δευτερον είναι ανεπαρκής ακομα να ευχαριστει τους πρώτους που του δειχνουν τον δρόμο και τριτον και σημαντικοτερον δεν αναγνωριζει και δεν εχει σεβασμο για τους πρωτους πράγμα που θα τον καθιστα πάτα δευτερο και καταιδρωμενο και απαξιούμενο από τους τρίτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΒΑΛΑΝΤΗ

    Ορισμένοι τραγουδιστές είναι η ζωντανη ιστορία αυτου του τόπου και καποιοι η ομορφοτερη αναμνηση.

    Δεν νομιζω ότι χωρας σε αυτο το πανθεον και ουτε ποτε θα ενταχθείς απλά γιατι δεν εχεις να πεις τίποτε διαφορετικο από αυτο που σωρηδόν πουλανε όλοι οι ξυλινοι τραγουδιστες του ειδους σου που προβαλουν κοιλιακους και μαλλια στον ανεμιστηρα λαδωμενα και παστωμενα με βγαλμενα φρυδακια και τρυπια παντελονακια στα κωλαρακια τους.

    Μακαρι να ειχαμε μερικους ακόμα ΠΑΡΙΟΥΣ να μπορουν να μας μεταφερουν από αυτη την ζοφερη πραγματικότητα που ζουμε στα ατελειωτα ταξίδια των στιχων τους και των μουσικών τους.

    ΛΙΓΟ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ...σε κανει καλύτερο και πανω από όλα καλλιτεχνη που μπορεις και αναγνωρίζεις το καλύτερο.

    Αντιλαμβανομαι ότι δεν σχολείται κανενας με σενα και λογικό ειναι μια και είσαι και στο "φορτε" της καριερας σου να χρειαζεσαι διαφημιση για μας πεις ότι εδω είσαι.
    ΕΑΝΤΑΞΕΙ ΣΕ ΑΚΌΥΣΑΜΕ ΑΠΟ ΚΑΛΟ ΚΛΑΔΙ ΠΙΑΣΤΗΚΕΣ τωρα μπορείς να επιστρεψεις στην θέση σου στο πουθενα.

    Οι δηλώσεις σου δεν αυξανουν τις μετοχές σου απλα σε ακουμε που φωναζεις από τον πατο του πηγαδιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση