GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει»

Όσοι δεν τον είδατε, χάσετε. Για τον Γιάννη Στουρνάρα λέω που βγήκε στους «Φακέλους» κατά το γνωστό «Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει». Έσ...

Όσοι δεν τον είδατε, χάσετε. Για τον Γιάννη Στουρνάρα λέω που βγήκε στους «Φακέλους» κατά το γνωστό «Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει». Έστω κι έτσι όμως, η έκθεση στη δημοσιότητα είναι πάντα χρήσιμη, ειδικά όταν οι εποχές αυτές είναι γεμάτες «ένοχα μυστικά».
Σε ένα κρεσέντο ειλικρίνειας λοιπόν, ο κ. Στουρνάρας είπε στον συνομιλητή του: «Για να καταλάβετε πόση δουλειά έχουμε κάνει, δείτε τι λένε οι πιο σκληροί κριτές μας. Όταν πριν από λίγες εβδομάδες είχα επισκεφτεί τον κ. Σόιμπλε μου είχε ενεχειρίσει μία λίστα με αυτά που δεν είχαν γίνει. Τώρα που τον ξαναείδα με συνεχάρη, μου είπε:...http://rizopoulospost.com/nationalbankofgreece/#ixzz2EN3kpudH

8 σχόλια

  1. Εγω εχω να κανω μια αλλαη σημαντικη παρατηρηση. Ενω ο Σαμαρας ελεγε απο ενωρις στην ομηλια του οτι δεν υαρχει θεμα φορολοφησης με 45% ανω των 26 χιλ και μαλιστε εψεγε οσους το διεδιδαν λεγοντας, που το βρηκαν δεν υπαρχει τετοιο πραγμα. Τ βραδυ ο υπουργος του των οικονομικων εεγε οτι ναι μεν δεν ητανε στα σχεδια του αλλα η Τρϊκα το επεβαλε κλπ κλπ!!! Πιος απο τους δυο λεει ψεμματα στον Ελληνικο Λαο??? Και γιατι το ΒΒ του Πασοκ περαν των αλλων ψευτικων δακρυων και αντιδρασεων για τα ματια του κοσμου δεν το σχολιαζει και δεν τους κοβει τον βηχα αν θελει να λεγεται συναιτερος??? Τριχες, ολα ειναι παιχνιδια οπως τα προηγουμενα σε πληρη συννενοηση μεταξυ των τεσσαρων (ο Στουρναρας ειναι το τεταρτο κομμα των Τραπεζιτων και των καθηγηταδων-Τεχνοκρατων).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολυ παρασανταλο ρε γαμωτοο αυτο το αποστημα "στουρναρς"..

    Φτου γαμωτοοο ασχημαντρα..

    Α! ρε ΠΟΥΣΑΙ ρε Χρυση Αυγη στο 50% και δωσε σε μενα αυτα τα τζογλανια..

    Θα τα ξεπαστρεψω ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ..

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τζων, ο ομο-ιδεατης σου τον επελεξε οχι τυχαια αλλα παρακολουθωντας την πορεια του και τις δηλωσεις του κατα την Α΄φαση του μνημονια και δεν εχασε την ευκαιρια, τον προσελαβε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ητανε τοτε που σδεν δεχτηκε καποιο αλλο φσιφικο γεροντακι?
    Δεν θυμαμαι σταληθεια

    Αλλα αυτη τη σκατοφατσα,που την ξεφυτρωσε ρεεε??

    Για δες τον ρε πως ειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κύριοι δεν υπάρχει ΕΛΛΑΔΑ...

    Σήμερα αυτή η ΜΑΙΜΟΥ που είναι στην φωτογραφεία κάλεσε τον διοικητή της ΔΕΗ να εισπράττει το Χαράτσι δηλώνονταν ΌΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΆΡΕΣΕ Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΉ ΑΠΌΦΑΣΗ!!!!!!!

    {{Λοιπών και εμένα δεν μου αρέσει να πληρώνω και θα κλέβω!!ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΌΤΙ ΜΠΟΡΏ}} ..Του άλλου του σαχλαμάρα δεν του αρέσει η Χρυσή Αυγή --ούτε εμένα ΑΛΛΆ ούτε το ΠΑΣΟΚ... {{ ΤΙ ΚΆΝΟΥΜΕ;; ΕΚΛΟΓΕΣ Η ΟΤΙ ΑΡΈΣΕΙ ΣΤΟΝ ΚΆΘΕ ΕΝΑΝ; ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΕΝΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΔΥΟ ΦΩΝΉΕΝΤΑ } ...ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΡΕ; ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ;;;;;ΓΑΜΩ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ...ΣΚΑΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΛΕΙΟΜΕΝΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. kε. Στουρναρα αφυσατε τους soible και ιμετερους,για να δητε και να εσθαθητε την πραγματικοτιτα, κανω μια πρωταση,
    αλαζουμε θεση.
    να δητε πως χωρευετε ο καλαματιανος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΑΔΕ ΕΦΗ Γ. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ
    "Η χειρότερη στιγμή μου ήταν όταν με ... μάλωσε (!!!) ο Σόιμπλε. Εκεί, λύγισα"!

    Σε μια δημόσια δήλωση υποτέλειας της χώρας αλλά και δήλωση "αυτομαστίγωσης" προχώρησε ο yπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, την νύχτα μιλώντας σε εκπομπή της τηλεόρασης του Σκάϊ .
    Συγκεκριμένα η τελευταία ερώτηση της συνέτευξης από τον Αλέξη Παπαχελά: "Πέστε μια ανθρώπινη στιγμή που απογοητευθήκατε κατά τη διάρκεια της θητείας σας ως υπουργός Οικονομικών;". Αφοπλιστική απάντηση του Στουρνάρα :
    "Στενοχωρήθηκα...όταν με πήρε ξαφνικά στο τηλέφωνο ο Σόιμπλε και με μάλωσε επειδή είπα στη Βουλή για την επιμήκυνση του χρέους! Αυτό δεν έπρεπε να το πεις μου είπε. Εκεί λύγισα"!
    Δηλαδοί δεν συγκλονίστηκε ούτε λύγισε από το 1.300.000 επίσημα ανέργους, ούτε από τα 3.500.000 Ελλήνων στο όριο της φτώχειας (στοιχεία Eurostat).
    Ούtε καν από τα υποσιτισμένα παιδιά που θα παραλαμβάνουν συσσίτια από τον Φεβρουάριο, όπως δήλωσε ο συνάδελφός του υπουργός Παιδείας Κ.Αρβανιτόπουλος στην Βουλή, που σημαίνει ότι οι γονείς τους δεν έχουν πόρους να τα ταΐσουν, να τα χορτάσουν.
    Γεγονός που συνιστά όνειδος για την πολιτική και οικονομική ελίτ της χώρας. Όνειδος που πρέπει να ξεπλυθεί με κάποιο τρόπο.
    Αλλά ούτε και από τις περισσότερες από 3.000 αυτοκτονιες που συνιστούν πραγματική σφαγή, του ελληνικού πληθυσμού.
    Αντίθετα "κλαίει" με "μαύρες πλερέζες" γιατί τον "μάλωσε" ο Σόιμπλε! Ήμαρτον τι άλλο θα ακούσουμε, έλεος!
    Τον καλούμε να ξανασκεφτεί πάλι αυτό που δήλωσε και να σκεφθεί ότι είναι Έλληνας υπουργός. Και το "υπουργός" μπορεί να μην σημαίνει πολλά, αλλά το "Ελληνας" έχει βάρος 4.000 χρόνων (τουλάχιστον) δόξας...


    ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΚΩΛΟΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ LORD JACOB ROTHSCHILD ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ;
    ΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ;
    ΜΗΠΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ;

    ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΣΜΑ !!!
    ΜΕ ΣΥΡΜΑΤΟΣΧΟΙΝΟ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤHN ΜΟΓΓΟΛΟ-ΑΛΒΑΝIKH ΣΚΥΛΟΦΑΤΣΑ ΤΟΥ "ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΗ" ΥΠΗΡΕΤΗ ΤΟΥ ROTHSCHILD ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΦΕΡΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ .
    http://folders.skai.gr/main/theme?id=347&locale=el

    ΑΛΕΞΗΣ ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ
    Πείτε μου τελειώνοντας ένα συμβάν που σας έχει μείνει πραγματικά χαραγμένο στη μνήμη απ’ όσα έχετε περάσει τελευταία, τα οποία δεν είναι και λίγα.
    ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ
    Υπουργός Οικονομικών
    Ήταν την ημέρα εκείνη που είπα στη Βουλή το πρωί σε μια συζήτηση που είχαμε ότι θα πάρουμε την επιμήκυνση. Με παίρνει η Γραμματέας μου στο τηλέφωνο, μου λέει σας θέλει επειγόντως ο κ. Σόιμπλε. Τον παίρνω, «γιατί το έκανες αυτό» μου λέει, «έπρεπε να το πούμε μαζί». Λέω «δεν το έχουμε πάρει;» «Όχι» μου λέει, «υπάρχει και η γερμανική Βουλή». Και μου λέει «Πρόσεχε, αυτό που έκανες είναι πάρα πολύ επικίνδυνο». Στενοχωρήθηκε βέβαια γιατί η συζήτηση είχε και άλλα πράγματα και κράτησε πολλή ώρα.
    Μετά από κει πήγα στη συζήτηση με τους πολιτικούς αρχηγούς. Είδα ένα άλλο κλίμα, μια άλλη κατεύθυνση, «δε μ’ αρέσει το ένα, δε μ’ αρέσει το άλλο». Εκεί πραγματικά αισθάνθηκα, παρ’ όλο ότι αισθάνομαι μεγάλη δύναμη μέσα μου και με εσωτερικό πυρ, εκεί πραγματικά αισθάνθηκα ότι έφτασα στα όριά μου. Εκεί κατάλαβα τι σημαίνει να είσαι στη μέση, απ’ τη μια να σε τραβάει ο ένας έτσι και ο άλλος έτσι.. Εκεί θέλει δύναμη για να το κρατήσεις αυτός.
    ΑΛΕΞΗΣ ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ
    Σας ευχαριστώ πάρα πολύ κ. Υπουργέ για τη συζήτηση που κάναμε σήμερα και ελπίζω να έχουμε πάλι τη ευκαιρία να τα ξαναπούμε όταν θα έχουμε κάποια κρίσιμη και καλή, θεού θέλοντος, εξέλιξη.
    http://folders.skai.gr/main/theme?id=347&locale=el

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση