GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κάντε τον Μανώλη αρχηγό να ησυχάσουμε!

Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα. Τελικά, ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην συνδικαλιστής, επαναστάτης, αντάρτης, διαγραφείς...

Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα.
Τελικά, ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην συνδικαλιστής, επαναστάτης, αντάρτης, διαγραφείς από τη ΝΔ και προσφάτως αποχωρήσας από τους ΑΝ.ΕΛ, Γιάννης Μανώλης ανακηρύσσεται “αρχηγός της τηλεόρασης”!
Όποτε ανοίξω την τηλεόραση, ένα οποιοδήποτε κανάλι, θα δω τον Μανώλη να μιλάει, και μονίμως να καταγγέλλει και να κατηγορεί κυρίως όσους των ευεργέτησαν. Ξεκίνησε από την κυβέρνησης Καραμανλή μετά τα έσπασε με τον Σαμάρα για τα μάτια του Καμμένου που τώρα τον απειλεί με μηνύσεις. 
Το μόνο σίγουρο είναι ότι πρώην Αργείος βουλευτής είναι από μόνος του ένα δικό του κόμμα. Ο Μανώλης είναι μονίμως έξαλλος με όλους τους άλλους, με γνωστό το τέλος του σήριαλ που ανεβάζει κάθε πολιτική σεζόν. Μετά από πολλές ψυχικές μεταπτώσεις, μπουχτισμένος από όλα, καταγγέλλει τους πάντες και τελικά παραιτείται.     
Όλα αυτά έχουν γίνει και ξαναγίνει κουράζοντας το κοινό και όπως τα σήριαλ που έχουν ημερομηνία λήξης αναζητείται νέο σήριαλ.
Πιθανώς, την κόπωση αυτή να νιώθει κι ο ίδιος ο Μανώλης, επομένως κάντε τον πρωταγωνιστή να τελειώνουμε… Κάντε τον Μανώλη αρχηγό να ησυχάσουμε!  
Ν.Π
Πηγή: newpost.gr

3 σχόλια

  1. Οι πολιτικοί μόλις κατάλαβαν ότι δεν τους παίρνει άλλο, ότι τα ψέματα ο λαός δεν τα σηκώνει άλλο προσπαθούν να βρουν νέους τρόπους να τους ξεγελάσουν.

    Τα νέα κόμματα με τους ίδιους ανθρώπους, με τις φθαρμένες ιδέες, αυτοί που δημιούργησαν την κρίση με αλχημείες προσπαθούν να χρυσώσουν το χάπι και να ξαναπάρουν την κουτάλα. Πολύ θα το ήθελαν.

    υ.γ..Όσο οι πολιτικοί ταΐζουν τα φίδια στον κόρφο τους, αυτά θα γιγαντώνονται μέχρι να τους κατασπαράξουν εντελώς.

    Ο κοσμάκης όμως τι φταίει ; Επειδή ψηφίζει ; Τι να κάνει όταν τον ξεγελούν; =ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΉΣΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ANTE ΣΙΧΑΜΕΝΕ ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙΣ ΑΦΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ.ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟΛΑΒΟ ΧΑΡΑΤΣΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΠΛΗΣΤΟ.ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΧΟΙΡΙΝΟ ΔΕΚΑ [ 10 ] ΜΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΣΥ ΘΑ ΒΑΛΛΕΙΣ ΤΑΞΗ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΧΟΡΤΑΓΕ.
    ΜΕ ΤΑ 57 ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΜΕΡΤΗΤΕΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΔΟΥΛΕΨΕΣ ΕΕΕΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΗ ΤΟ ΣΤΟΜΑΤΟΥ Ο ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗΣ ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Tον θυμάστε πως έκανε τότε με τους ταξιτζίδες?

    Αυτός είναι κάτι μεταξύ Τόμπρα και Γιαννόπουλου. Τι θυμήθηκα τώρα...

    Βγάλτε συμπεράσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση