GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προκαταρκτική εξέταση για τα επεισόδια στην Πάτρα

Προκαταρκτική εξέταση για τα επεισόδια στην Πάτρα Την εντολή να ξεκινήσει επείγουσα προκαταρκτική εξέταση έδωσε, σύμφωνα με πληροφορίες...

Προκαταρκτική εξέταση για τα επεισόδια στην Πάτρα
Την εντολή να ξεκινήσει επείγουσα προκαταρκτική εξέταση έδωσε, σύμφωνα με πληροφορίες του PatrasTimes, στους υπευθύνους ο Εισαγγελέας Εφετών Γ. Μποροδήμος σχετικά με τα όσα σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια του αγώνα μεταξύ των ομάδων Παναχαϊκής και Ολυμπιακού για το Κύπελλο Ελλάδος, το βράδυ της Τετάρτης στο γήπεδο της Αγυιάς, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο αστυνομικών και ενός πολίτη.
Το πρωί ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας Σταύρος Τσεκούρας και ο γενικός γραμματέας Χάρης Τσίτσικας, πέρασαν την πόρτα της Προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών και κατέθεσαν μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου σχετικά με τον τραυματισμό των δύο αστυνομικών και καθώς με τις πράξεις και τις παραλείψεις κυρίως των δύο ΠΑΕ, τέθηκε σε κίνδυνο η ζωή και των υπολοίπων αστυνομικών αλλά και των φιλάθλων πολιτών που είχαν προσέλθει στον αγώνα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Εισαγγελέας διέταξε να ξεκινήσει άμεσα η εξέταση των καταγγελλόμενων από όλες τις πλευρές, να ληφθούν καταθέσεις για τους τραυματισμούς των αστυνομικών και να συλλεχθεί όλο το οπτικοακουστικό υλικό που υπάρχει τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου. Όλα αυτά μαζί με το προανακριτικό υλικό που έχει συγκεντρώσει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών, η μηνυτήρια αναφορά της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων αλλά και όλες οι ανακοινώσεις, θα συμπεριληφθούν σε μία δικογραφία.
Η Ένωση Αστυνομικών Αχαΐας καλεί την Πολιτική και Φυσική Ηγεσία τόσο σε κεντρικό όσο και σε τοπικό επίπεδο «να αναλάβουν τις ευθύνες που τους αναλογούν και να προστατέψουν τόσο το Θεσμό όσο και τους αστυνομικούς που δίνουν νυχθημερόν ένα τιτάνιο αγώνα».
Ανακοίνωση εξέδωσε και η Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Δυτικής Ελλάδος στην οποία γίνεται λόγος για αιματηρή επίθεση κατά συναδέλφων τους και προσθέτει πως «ως συνδικαλιστικό κίνημα, οφείλουμε να προειδοποιήσουμε για το «εκρηκτικό κοκτέιλ» που δημιουργεί η ίδια η κρίση και να απαιτήσουμε από την Πολιτεία να οργανώσει τάχιστα την άμυνα της κοινωνίας έναντι κάθε ακραίων άναρχων και επικίνδυνων εκδηλώσεων φαινομένων βίας».

Πηγή:patrastimes.gr

Πηγη: enikos.gr

1 σχόλιο

  1. δεν θελει πολυ ψαξιμο ποιος βγαινει συνεχεια στις τηλεορασεις και κατηγορει τους παντες εκτος απο την σκατοφατσα του ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση