GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γνωστές Θεσσαλονικιές κάνουν πασαρέλα για φιλανθρωπικό σκοπό

Μοντέλα για...φιλανθρωπικό σκοπό θα γίνουν για μια μέρα γνωστές προσωπικότητες... ...


Μοντέλα για...φιλανθρωπικό σκοπό θα γίνουν για μια μέρα γνωστές προσωπικότητες...
της Θεσσαλονίκης
Τις δυνάμεις τους θα ενώσουν έξι όμορφες γνωστές Θεσσαλονικιές για να ενισχύσουν το φιλανθρωπικό έργο των "Θερμαΐδων" και την επέκταση της παιδοκαρδιοχειρουργικής κλινικής στο ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης.
Τα "Κορίτσια για Σπίτι" του Makedonia TV, Σοφία Γκόσιου και Ελένη Τσολάκη, η παρουσιάστρια της ΕΡΤ3, Έλσα Ποιμενίδου, η παρουσιάστρια της TV 100, Κική Τσιλιγκερίδου,  η δικηγόρος και δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Θεσσαλονίκης, Άννα Ευθυμίου και η εκπρόσωπος νεολαίας από τις "Θερμαΐδες" Στέλλα Καραγιαννίδου, θα κάνουν πασαρέλα παρουσιάζοντας ρούχα γνωστών Ελλήνων σχεδιάστών από το Atelier Passione της Κατερίνας Δαούλκα, με μοναδικό σκοπό φυσικά να μαζευτούν χρήματα για τις "Θερμαΐδες" και την επέκταση της παιδοκαρδιοχειρουργικής κλινικής στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου στις 20.30 στο Bar Restaurant, Azzurro, ενώ με την παρουσία της θα τιμήσει την εκδήλωση και η γνωστή ελληνίδα σχεδιάστρια ρούχων, Lila Nova. Την εκδήλωση θα παρουσιάσει η δημοσιογράφος Τίνα Μιχαηλίδου- Μαυρομιχάλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση