GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Πόλεμος» Δένδια με το left.gr του ΣΥΡΙΖΑ...

To δημοσίευμα του left. gr (ΣΥΡΙΖΑ) περί αποδοκιμασίας του υπουργού Δημόσιας Τάξης, Νίκου Δένδια στην Κέρκυρα (26/12), στάθηκε αφορμή για...

To δημοσίευμα του left. gr (ΣΥΡΙΖΑ) περί αποδοκιμασίας του υπουργού Δημόσιας Τάξης, Νίκου Δένδια στην Κέρκυρα (26/12), στάθηκε αφορμή για να ξεσπάσει «πόλεμος» δηλώσεων.
Σε ανακοίνωση από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, αναφέρεται χαρακτηριστικά:
«Το γεγονός ότι η κομματική ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ ( left . gr ) επιχαίρει για τις ύβρεις 4-5 αντιεξουσιαστών εναντίον του Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Νικολάου Δένδια, χθες το βράδυ στην Κέρκυρα, λόγω της απόδοσης εκ νέου στο Δημόσιο και στον ελληνικό λαό της βίλας ‘Αμαλία’, αποτελεί όνειδος για την ηγεσία του συγκεκριμένου κόμματος και σοβαρή οπισθοδρόμηση στον πολιτικό μας πολιτισμό.
Τους το επαναλαμβάνουμε: η τρομοκρατία δεν θα περάσει! Ο Νόμος θα επιβληθεί, η δημόσια περιουσία θα ανακτηθεί και θα περιφρουρηθεί».
Η απάντηση από την ιστοσελίδα έχει ως εξής:
«Βεβαίως, κ. Δένδια. Ανάκτηση δημόσιας περιουσίας είναι η βίαιη εκκένωση ενός εγκαταλελειμμένου νεοκλασικού που μετατράπηκε σε κοινωνικό χώρο (και που αντιμετώπιζε το παρακράτος της περιοχής).
Υποθέτουμε πως αυτό ήταν το plan B του κ. Στουρνάρα. Να πάρουν πίσω τα κτίρια των καταλήψεων για να τα παραδώσουν στο ΤΑΙΠΕΔ.
Κατά τ'άλλα, πίσω από κάθε δημόσια αποδοκιμασία να κρύβεται ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μια βολική επεξήγηση. Απλά, κάποιοι τους έφτυναν και έβγαζαν ανακοινώσεις ότι βρέχει.
Υ.Γ Άραγε υπάρχει ειδική ομάδα του Υπουργείου που ασχολείται αποκλειστικά με την ανάγνωση δημοσιεύσεων του left.gr και ανακοινώσεων της Νεολαίας Συνασπισμού; Γιατί όλα σ' αυτό το συμπέρασμα οδηγούν».

1 σχόλιο

  1. Ποιοι αντιεξουσιαστές ρε μαλ@κα Δένδια; Όλος ο κόσμος και ειδικά οι νεοδημοκράτες σε φτύνουν πια και νομίζεις πως βρέχει.

    Κοροιδεύεις τον κόσμο πως τάχα μαζεύεις τους λαθραίους με 2 συλλήψεις την ημέρα και τους οποίους αφήνεις και πάλι ελεύθερους μετά από 3 μήνες.

    Όλη η ΝΔ σε λίγο στη Χρυσή Αυγή θα είναι και ο Δένδιας θα νομίζει πως βρέχει ακόμα... Stelios
    ..............................

    yiannis

    δεν θα μπορουν να σταθουν πουθενα πλεον....δεν ειναι ο τσυριζα,,,,η οργη του κοσμου ειναι και μην εχετε αυταπατες και βλεπετε παντου φαντασματα.εχετε κανει μεγαλο κακο στους ελληνε.ς
    ...............................

    γρηγορης αυτο γουσταρω...στην ''δημοκρατια τους'' να μην μπορουν οι ιδιοι να κυκλοφορουν εξω μονοι τους χωρις φρουρα

    πηγη:http://makeleio.gr

    .................................

    Σας εύχομαι καλή ανάπαυση κ.Δενδια.. Ο Κρανιδιώτης στο ΑΝΤΙΝΙΟΥΣ σας τα χώνει για το ξεχαρβάλωμα τον ένστολων...και και και αν καταλάβουν οι ένστολοι ότι σε λίγο θα είναι παρελθών με τους μισθοφόρους της Academy πρώην Blackwatter που έρχονται ΚΑΙ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ... ΤΌΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΌΤΕ ΙΣΩΣ ΓΛΥΤΏΣΟΥΜΕ....


    Η Ο.Π.Λ.Α.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση