GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτοκίνητο: Porsche 911 GT3 Cup (991)

Porsche και αγώνες πίστας σχετίζονται όσο τίποτα άλλο και αυτό είναι κάτι που μαρτυρούν και οι σχεδόν 2.400 αγωνιστικές 911 που έχ...


Porsche και αγώνες πίστας σχετίζονται όσο τίποτα άλλο και αυτό είναι κάτι που μαρτυρούν και οι σχεδόν 2.400 αγωνιστικές 911 που έχουν κατασκευαστεί και συμμετάσχει σε αγώνες ανά τον κόσμο από το 1998 όταν η γερμανική φίρμα ξεκίνησε την εμπλοκή της με αγώνες ενιαίου και πελατειακά προγράμματα.
Η νέα Porsche 911 GT3 Cup είναι γεγονός και βασίζεται στην επερχόμενη έκδοση GT3 της νέας 911 με τον κωδικό 991. Φέρει έναν επίπεδο ατμοσφαιρικό κινητήρα χωρητικότητας 3.8lt απόδοσης 460ps στις 7500rpm ο οποίος συνεργάζεται με ένα καινούργιο σειριακό κιβώτιο έξι σχέσεων με paddles στο τιμόνι. Μάλιστα για πρώτη φορά έχουμε paddles στο τιμόνι σε αντίθεση με επιλογέα στην κλασική θέση.
Επιμέρους επεμβάσεις σε σχέση με το παρελθόν έχουν γίνει στη γεωμετρία της ανάρτησης ενώ τα φρένα είναι σημαντικά αναβαθμισμένα με 6πίστονα μπροστά και 4πίστονα πίσω. Τα φρένα κρύβονται βεβαίως σε μονομπούλονες ζάντες με ακόμα φαρδύτερα σλικ ελαστικά της Michelin.
Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩΠηγή: ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση